Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Generalforsamling i DJ RUC

D. 15. februar 2019 er det tid til Danske Journaliststuderende RUCs halvårlige generalforsamling.

DJ RUC GF

Hvornår

15. februar 2019 15:30-22:00

Hvor

Gammel Strand 50, 1202 København K

Pris

Gratis

Type

Generalforsamling

OBS! OBS! OBS! GENERALFORSAMLINGEN ER RYKKET TIL KØBENHAVN!!

Det er her, du kan stille op som bestyrelsesmedlem eller delegeret til forårets delegeretmøde i Dansk Journalistforbund, høre forkvinde Majlinda Urban Kucis beretning, få indflydelse på din studenterforening og ikke mindst tilbringe et par festlige og hyggelige timer med dine medstuderende.

Denne gang får vi desuden besøg af nyhedsvært Erkan Özden, som med et inspirerende oplæg vil lægge op til debat om fremtidens mediebillede. Mistillid til medier, falske og flygtige nyheder er nogle af de udfordringer, vi står over for som fremtidige journalister. Hvordan tackler vi det, når vi inden længe står ansigt til ansigt med virkeligheden? Er den mere akademiske tilgang til journalistik, som vi lærer på RUC, en del af svaret? Vær med, når vi tager disse og andre store spørgsmål op til overvejelse i selskab med Erkan Özden!

DJ RUC byder på lækker mad og drikke, så det eneste, du skal gøre, er at tage dine medstuderende under armen, tilmelde dig via linket her i begivenheden og begynde at glæde dig til en formidabel aften i journalistikkens tegn!