Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Fyraftensarrangement: Peter Christensen, SCOOP

I mere end 10 år har Peter Christensen interviewet og besøgt mennesker, der har været en del af historien største journalistiske scoops. Kom og hør ham fortælle om journalister, der på hver deres måde har haft et tastatur med i historien.

oplæg

Rasmus Degnbol

Hvornår

20. marts 2018 17:00-19:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 46, 1202 København K

Pris

Gratis for medlemmer af DJ

Type

Oplæg

I mere end 10 år har Peter Christensen interviewet og besøgt mennesker, der har været en del af historien største journalistiske scoops. Kom og hør ham fortælle om journalister som Ben Bradlee, der igennem sit venskab med John F. Kennedy fik adgang til magtens indercirkel. Eller om Seymor Hersh, der afslørede massakren i My Lai. Eller om hvordan Henry Kissinger eller Tony Blair oplevede at være i krydsilden og stå på den anden side af journalistens mikrofon.

Peter Christensen vil fortælle om journalister, der på hver deres måde har haft et tastatur med i historien. Hør om, hvordan det ofte har været tilfældigheder, der har resulteret i internationale priser, og om hvad disse journalister har formået at gøre med deres profession.

Danske Journaliststuderende RUC glæder sig til at byde jer velkommen til et fyraftensarrangement i selskab med Peter Christensen. Vi byder på øl og popcorn, og Peter Christensen medbringer bøger, der kan købes signeret.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser, og det er først til mølle. 

Arrangementet er åbent for aller studerende, der er medlemmer af Dansk Journalistforbund.