Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Forhandlingskursus for DJ Kommunikation

Hvordan forbereder jeg mig til en forhandling på min arbejdsplads eller med min kunde? Hvordan skal budskabet afleveres?

Lønforhandlingskursus

Jakob Carlsen

Hvornår

27. marts 2017 16:30-20:00

Hvor

Fiskergade 41, 4., 8000 Aarhus C

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Kursus

DJ Kommunikation inviterer sine medlemmer til to fyraftenskurser om forhandling i henholdsvis København og Århus. Hvordan forbereder jeg mig til en forhandling på min arbejdsplads eller med min kunde? Hvordan skal budskabet afleveres? Hvor længe skal der kæmpes, og hvilke argumenter virker? Hvordan bliver min forhandling et grundlag for et bedre samarbejde med min modpart?

Kurset holdes af lederen af DJs forhandlingsafdeling, Claus Iwersen. Han er bl. a. forbundets chefforhandler på DR, dagbladene i Danske Mediers Arbejdsgiverforening og rådgiver på andre store overenskomstforhandlinger i DJ-regi. Derudover er han en erfaren underviser på DJs tillidsrepræsentant- og forhandlingskurser – og rådgiver mange af forbundets medlemmer individuelt forud for deres forhandlinger.

På kurset gennemgår holdet en forhandling fra starten til afslutningen, og undervejs får du hjælp til at strukturere og vurdere din forhandling, uanset om den handler om løn, opgaver eller noget helt tredje. Claus Iwersen introducerer forhandlingens basale principper og begreber samt helt grundlæggende pointer.

Der er plads til 15 deltagere. Tilmelding senest den 9. marts 2017