Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Film & pizza med KaJ

Kom og se filmen "Idealisten", hør lidt om vores kurser det kommende semester og få en bid pizza med dine studiekammerater.

Film og pizza med KaJ

Jakob Carlsen Krus_stor

Hvornår

12. september 2017 19:00-22:30

Hvor

Frøberts auditorium, DMJX, Århus

Pris

20,- kr. for medlemmer/ 100 kr. for ikke-medlemmer

Type

Film

Kom og se filmen ’Idealisten’, hør lidt om vores kurser det kommende semester og få en bid pizza med dine studiekammerater.

For at vi kan holde udgifterne en smule nede, så beder vi dig lægge en 20’er for at spise med. Så er der til gengæld også pizza og drikkevarer ad libitum.

Du kan enten betale ved at tilmelde dig her, eller bare dukke op og mobilepay’e en 20’er i døren.

Hvis du ikke er medlem af DJ/KaJ, så koster det 100 kr. at deltage. Men du er velkommen til bare at betale en 20’er, og så kan vi melde dig ind i døren.

Om filmen:
Idealisten (2015).

1968 styrter et amerikansk B-52 bombefly lastet med fire højeksplosive brintbomber ned på havisen nær den amerikanske militærbase Thule. Både den danske og amerikanske regering meddeler, at ulykken er under kontrol, og hundredvis af danske thulearbejdere bliver indsat i en gigantisk oprydningsaktion. 18 år senere i 1986 bliver den unge radiojournalist Poul Brink opsøgt af den tidligere thulearbejder Marius Schmidt, der hævder, at en kollegas mystiske hudlidelser skyldes oprydningsarbejdet. Det viser sig, at thulearbejdere over hele landet kæmper med samme lidelser og er ved at dø af kræft. Poul Brink bider sig fast i sagen, og da han og Marius Schmidt

konfronterer de statslige instanser med deres mistanke, er tavsheden larmende. De forstår snart, at de sidder med en højeksplosiv sag, der trækker tråde til landets mest magtfulde mænd og helt op til toppen af den amerikanske regering.

En spændingsfilm om et af de mest hemmeligholdte kapitler i det 20. århundredes danmarkshistorie under den kolde krig.