Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Faglig Torsdagsbar: LinkedIn for B2B virksomheder

DJ, AJKS og KS holder faglig torsdagsbar. Denne gang rykker vi til Aarhus og du får inspiration til LinkedIn for B2B-virksomheder fra PR-bureauet Publico.

Foto af Jacob Nielsen

Jacob Nielsen

Hvornår

18. maj 2017 16:00-19:00

Hvor

Publico Kommunikation, Balticagade 7, 8000 Aarhus C

Pris

Gratis

Type

Faglig Torsdagsbar

Kom og bliv klogere på:

  • Principperne bag thought leadership og social selling
  • Hvordan får virksomheder udbytte af LinkedIn som medie?
  • Muligheder med LinkedIn – som medarbejder og som organisation
  • Konkrete tips til det nye LinkedIn-design, planlægning af company pages og brug af blogs (articles)
  • Hvordan kommer I i gang med employee advocacy?

LinkedIn er en af virksomhedens stærkeste kanaler

Mange betragter stadig LinkedIn som en digital CV-database. Men for B2B-virksomheder er LinkedIn en af dine stærkeste kanaler til at opbygge jeres omdømme og profilere jeres viden.

Få en introduktion til, hvordan I kan tilrettelægge jeres indsats på LinkedIn.

B2B-kunder foretager i snit 57% af deres købsproces på egen hånd, inden de kommer i kontakt med din virksomhed. Og det meste af kundens research sker via digitale kanaler som LinkedIn.

Få nøglen til thought leadership på LinkedIn

Nøglen til synligt thought leadership på LinkedIn er bl.a. at aktivere dine kolleger, så de hjælper til at få jeres viden ud.

Det er blevet hævdet, at med 50 aktive medarbejdere på LinkedIn får virksomheden samme rækkevidde som hvis man har tusindvis af følgere på Facebook. Men hvordan skal du gribe opgaven an? 

To timer der giver dig indblik i best practice for LinkedIn

Publico giver dig på to timer en introduktion til best practice, når man som virksomhed skal tilrettelægge sin indsats på LinkedIn. Vi ser på, hvad den enkelte medarbejder kan gøre, og hvad man skal gøre som virksomhed for, at samspillet kommer til at fungere optimalt.

Tid til netværk med dine kolleger i branchen

Udover det faglige program er der traditionen tro tid til netværk og hygge med andre specialister indenfor kommunikation og formidling. Nyd en gratis genstand eller to samt en sandwich.

Oplægsholder

Thomas Mandrup, der er kontaktchef og seniorrådgiver i Publico, vil stå for den faglige del af aftenens program. Publico er et PR-bureau, der er specialiseret inden for content marketing og pressearbejde. 

Tilmelding

Du tilmelder dig torsdagsbaren via "Tilmeld"-knappen. Arrangementet er gratis for medlemmer af DJ/KS/AJKS og pladserne besættes efter først til mølle. 

Arrangementet er relevant for alle, der er interesseret i at vide mere om LinkedIn for B2B-virksomheder.