Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Faglig torsdagsbar - 3 ting, der vil påvirke dit arbejdsliv i 2017

Gratis faglig torsdagsbar: Sociale medier, salgstip for selvstændige og nye tendenser i bureauverdenen.
Hvordan vil sociale medier, tendenser i bureauverdenen og stadig flere selvstændige og freelancere påvirke dit arbejdsliv i 2017?

Faglig torsdagsbar

DJ

Hvornår

26. januar 2017 17:00-21:00

Hvor

Republikken, Vesterbrogade 26, 1620 København V.

Pris

Gratis for medlemmer af AJKS/KS/DJ

Type

Gratis faglig torsdagsbar

Kommunikation & Sprog, DJ og AJKS har håndplukket 3 skarpe oplægsholdere fra Geelmuyeden Kiese, Green Tech Challenge og JONG

Programmet byder på: 

Få succes som freelancer eller selvstændig – få styr på dit salg!

Er salg den arbejdsopgave, du frygter mest i dit virke som selvstændig eller freelancer, eller har du bare behov for at blive endnu bedre til at sælge dit produkt, din viden eller dine kompetencer? Lær at omfavne salgsarbejdet og få gode råd til at booste antallet af kunder og opgaver, når stifteren af succesfulde, Green Tech Challenge, Joachim Almdal, deler ud af hans erfaringer med salg, start ups og iværksætteri.

Green Tech Challenge tilbyder rådgivning, adgang til partnerskaber og netværk samt funding til start ups inden for green tech. Green Tech Challenge kører i dag deres programmer i Danmark, Tyskland og Portugal.

Joachim Almdal, Co-Founder og Managing Partner Green Tech Challenge.

Hvilke tendenser fra bureauverdenen vil påvirke dit arbejdsliv i 2017?

Hvad betyder de nye tendenser i bureauverdenen for din faglighed? Mikkel Salgaard Bendtsen fra Nordens største partnerejede kommunikationsbureau, Geelmyeden Kiese, giver dig et overblik. 

Udviklingsdirektør og Rådgiver, Geelmuyden Kiese.

Hvornår og hvordan giver sociale medier mening for dig som kommunikatør?
Sociale medier tager en stadig større plads i den nye medievirkelighed – men hvordan og hvornår giver sociale medier mening for kommunikatører, journalister og sprognørder i al almindelighed? Ekspert i sociale medier, kommunikation og markedsføring Kim Jong Andersen giver dig en tour de force ud i meningsfuld kommunikation og sociale medier fra strategi til eksekvering. Kim Jong Andersen har 19 års erfaring fra arbejdet med reklame og kommunikation og skriver i dag for bl.a. POV International.

Kim Jong Andersen, Direktør JONG.


Den Københavnske DJ og Selector DJ Reveal spiller listige toner, tracks og tunes, der slår den rette stemning an.