Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. DJ VÆKSTPAKKEN: 4 dage fordelt over 6 uger for selvstændige med vokseværk

Du har været selvstændig/freelancer nogle år, og du har succes. Men du er klar til mere, og derfor skal du lave en vækstplan. DJ VÆKSTPAKKEN giver dig på 4 dage ny viden, nye mål, nye midler og masser af inspiration.

BIZ Logo

Mette Secher

Hvornår

14. marts 2017 10:00-16:00

Hvor

Kursuslokalet, Gammel Strand 50, stuen

Pris

Gratis for medlemmer af DJ

Type

DJBIZ

Du har for længst sagt din sidste chef op og har fået fod under eget bord, og det går godt. Men du har lyst til at udvikle din virksomhed endnu mere. Hvad skal dine nye mål være? Hvordan sikrer du, at du løbende forbedrer og optimerer din virksomhed?

Optagelse på DJ VÆKSTPAKKEN

VÆKSTPAKKEN er kun for dig, der har en sund forretning og aktivt ønsker at videreudvikle den. Derfor skal du søge om optagelse ved at svare på et spørgeskema. Du får besked på, om du er optaget, senest 2 uger før første modul.

Får du plads på DJ VÆKSTPAKKEN, vil du sammen med andre – med forskellige fagligheder, men samme ambition som dig - blive klædt på til at nå nye mål med din virksomhed. En plads på DJ VÆKSTPAKKEN giver adgang til et netværk på Facebook og en række komprimerede moduler med undervisere og gæster, der til sammen klæder dig på til ny vækst. Det er derfor en forudsætning at du har en Facebook profil.

Før du søger optagelse, bør du derfor sikre dig, at du har mulighed for at deltage på alle de annoncerede datoer samt forberede dig på, at du i undervisningsperioden vil få lange arbejdsdage pga. forberedelse oven i din virksomhed. Du skal regne med ca. 6-8 timers forberedelse om ugen i forløbet. Til gengæld får du en enestående chance for at få nyt fokus, nye mål og nye midler og en færdig vækstplan.

Indhold og mål for vækstpakken:

 • På DJ BIZ Vækstpakken tager vi udgangspunkt i hvor du er med din forretning netop nu – og hvor du gerne vil hen.
 • Det er vigtigt at lægge en plan for sin vækst og lave en strategi for at kunne nå og realisere både delmål og mål. Herunder også at være struktureret i sin tilgang.
 • Hvis du ikke allerede har en Forretningsplan er der mulighed for at på den på plads sammen med Vækstplanen, som er det vi fokuserer på på dette kursusforløb. Du vil få en masse kvalificeret sparring og motivation/spark til at komme videre med at realisere dine vækstdrømme.
 • "Legekammerater" - kolleger, der arbejder inden for dit felt i mediebranchen er en vigtig del af forløbet, ligesom vi har fokus på de overvejelser og klare beslutninger om den retning du kan gå.
 • Du får værktøjer og redskaber til at blive endnu bedre til at opsøge nye kunder og til at sælge dig selv, dit koncept, dine ydelser.
 • Vi arbejder også med hvordan du kan konsolidere dig og måske få ansatte, indgå partnerskaber eller opkøbe andre/blive købt. Der vil være sparring og rådgivning af både økonomisk, juridisk, forretningsmæssig og driftsmæssig karakter – herunder naturligvis netværk med ligesindede.

   

Undervisere på kurset :

 • Anne Rohde, salgscoach, forretnings- og lederudvikler samt sparringspartner Rohde-CC
 • Pia Vedelsparre, jurist og økonom
   

Undervisningsdatoer:

 • 14. marts 2017 kl. 10.00 - 16.00 
 • 28. marts 2017 kl. 10.00 - 16.00
 • 18. april 2017 kl. 10.00 - 16.00
 • 5. maj 2017 kl. 10.00 - 14.00

Ansøgningsfrist og optagelse

NB: Det er ikke nok at have tilmeldt dig. Du skal inden fristen udfylde et spørgeskema og sende et "kundecv" til os. Linket til spørgeskemaet får du, når har "tilmeldt" dig.