Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. DJ Mediecup 2019

Vil du være med til at dyste mod dine kollegaer i medie- og kommunikationsbranchen i den hæderkronede fodboldturnering, DJ Mediecup? Tilmeld jer nu - i år i hele tre forskellige turneringer.

Mediecup

Jens Panduro Her vinderne af den fornemme sidsteplads i DJ Mediecup 2018 - Røde Kors

Hvornår

06. april 2019 10:00-17:00

Hvor

Fodboldfabrikken, Kløvermarksvej 70, 2300 København

Dansk Journalistforbunds traditionsrige fodboldturnering er på ny klar til at blive skudt af - igen i år i Fodboldfabrikken på Amager. Efter meget succesfuldt at have introduceret en ny turnering i 2018, udvider vi nu endnu engang og introducerer en turnering kun for kvinder. 

I kan således tilmelde jeres hold til enten:

  • For Alvor: Her bliver der gået til den med skuldertacklinger, benspænd, tyrere og højdere. En turnering for spillere, der kan tage tre på foden. Boldatleter af alle slags køn kan deltage.
  • For Sjov: Lad os kalde den en mere fællesskabsorienteret turnering. Der bliver spillet for at vinde - bevares - men om du rammer bolden med tå eller vrist spiller ingen rolle. Heller ikke her er der nogen regler for køn - og måske en god turnering for mixed-hold.
  • Kun for Kvinder: Som navnet angiver en turnering kun for kvindelige spillere. Og så må tiden vise, hvor sjovt eller alvorligt, det bliver!

Alle er velkommen til at komme og heppe på deres favorit hold.