Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. DJ Mediecup

Den traditionsrige fodboldturnering kommer i år i nye klæder med to forskellige turneringsformer og nyt venue.

DJ Mediecup

Jens Panduro

Hvornår

07. april 2018 10:00-17:00

Hvor

Fodboldfabrikken,Kløvermarksvej 70, 2300 København S

Pris

600 kr

Velkommen til DJ Mediecup 2018

Dansk Journalistforbunds traditionsrige fodboldturnering kommer i en ny forklædning i 2018. Vi flytter lokaler fra Nørrebrohallen til Fodboldfabrikken, og vi prøver for første gang at ændre på turneringsformatet. Tidligere har det været alles kamp mod alle med et eneste mål: At vinde titlen til sidst. Men i 2018 vil vi gerne gøre stævnet bredere - og også lidt sjovere. Derfor indfører vi nu to parallelle turneringer: For alvor og For sjov.

For alvor er for dem, der spiller for at vinde - og kun for at vinde. Det er her DJ's svar på Christian Eriksen spiller. Det er her, der bliver delt blodnæser og benspænd ud. Det er her, der bliver tyret og lavet beskidte tricks.

For sjov er for dem, der mest vil være med for at være med. For at få en sjov dag med sine kollegaer. For at drikke et par øl. For måske at lave de fedeste spilledragter. Her behøver du ikke kunne tage 10 med venstre fod - her skal du bare være med og have det sjovt.

Sæt jeres rivaler på plads

Alt efter tilmeldingerne vil der også blive lavet nogle små kampe i kampen. En række finaler om æren - fx mellem rivaliserende mediehuse, studenterorganisationer eller specialgrupper eller -foreninger.

Masser af præmier

Undervejs vil der være masser af fede præmier på spil, og sidst på dagen bliver der trukket lod om flotte præmier både blandt deltagere og heppere.

Dansk Journalistforbund

Præmiesponsorer