Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. DJ BIZ Panelet: Hvordan gør de erfarne selvstændige?

DJ BIZ præsenterer en to timers session fyldt med gode råd om livet som selvstændig/freelancer. Det her er en session for dig, der vil i gang som freelancer/selvstændig eller som allerede er det, men trænger til lidt input og inspiration.

DJBIZ Logo

Mette Secher

Hvornår

22. november 2016 16:30-18:30

Hvor

Kursuslokalet, Gammel Strand 50, stuen

Pris

Gratis for medlemmer af DJ

Type

DJBIZ

Vi har samlet et panelet af erfarne freelancere/selvstændige, som tilsammen dækker de fleste af medie- & kommunikationsbranchens discipliner. De vil blandt andet fortælle om: Hvorfor de blev selvstændige Det hårdeste ved at være det Og det sjoveste Hvordan de sætter prisniveau Hvordan de sælger Hvordan de plejer netværk Hvordan de gør alt det med regnskab, moms, skat, etc.?

Vi har samlet et panelet af erfarne freelancere/selvstændige, som tilsammen dækker de fleste af medie- & kommunikationsbranchens discipliner. De vil blandt andet fortælle om:

  • Hvorfor de blev selvstændige
  • Det hårdeste ved at være det
  • Og det sjoveste
  • Hvordan de sætter prisniveau
  • Hvordan de sælger
  • Hvordan de plejer netværk
  • Hvordan de gør alt det med regnskab, moms, skat, etc.?


Du kan møde:

Marie Varming www.varmingsbureau.dk
 ”Jeg er freelancejournalist og har været det siden 2009. Jeg skriver primært livsstils- og menneskestof til ugeblade, dameblade og herreblade. I perioder har jeg også haft PR- eller kommunikationsopgaver, men jeg har valgt at fokusere udelukkende på journalistikken lige nu. Jeg har også lavet lidt rejsejournalistik, lige som jeg i en enkelt periode af mit liv har haft et skarpt øje for baby- og børnejournalistik. Jeg bor på Østerbro sammen med min søn, og når jeg har fri, spiser jeg på restaurant eller stikker af til udlandet. Og ja, lad os bare være ærlige: Jeg vinder aldrig en cavling.”

Steen Redder www.steenredderproduction.com

3 hurtige om mig:

  • Man har det image, som ens handlinger fortjener
  • Levende medier, der ændrer holdninger, skaber debat, åbner ens øjne for muligheder og rent faktisk flytter noget, gør det sjovt at gå på arbejde.
  • Fokus, teamwork og godt humør er roden til alt godt

Jeg har arbejdet som freelance redaktionschef, tv-tilrettelægger, konsulent og illustrator. Jeg løser en lang række opgaver for kunder som, TV2/Danmark, TV2/Charlie, BytheBuch, Bern Film, Danske Bank, Novo Nordisk, Rigshospitalet, Hendes verden, Gigtforeningen, Udlændingestyrelsen, LD, Danica Pension, Realkredit Danmark, Sex og samfund, Børns Vilkår og flere andre.

Ud over min kæreste og barn er jeg særdeles glad for mit høje stofskifte. Jeg elsker nemlig at lave mad og er, sagt i al beskedenhed, ekspert i saucer, langtidstegt and og den gode kop kaffe.

Motionsmæssigt crossfitter jeg mest på det mentale plan. Ellers skyder jeg en god lerdue i ny og næ, lidt Old School, men det træner faktisk fokus og koncentration og giver vel cirka den samme ultimative fornemmelse som golfentusiaster udtrykker, når de rammer kuglen rigtigt.

Metha Loumann

https://www.linkedin.com/pub/metha-loumann/4/986/930

For 10 år siden hoppede jeg over på den anden side af muren. Jeg gik fra TV-nyhedsjournalistik til PR og kommunikation, fra fastansat til selvstændig, jeg droppede den faste månedlige lønseddel til fordel for flyvske fakturaer og momsregnskab. Jeg har ikke fortrudt det et sekund.

Som selvstændig bestemmer man selv, så enkelt er det. Og pludselig kan man se muligheder i stedet for begrænsninger.

Cirka 40 tilfredse kunder, store som små, har været igennem ”presseriet” i mit firma, methamedia. Lige nu har jeg cirka 10 faste kunder, som jeg primært hjælper til at komme frem i medierne.

For mig er relationen til kunden som oftest vigtigere end selve opgaven. Jeg trives bedst med kunder, der har samme sindelag som jeg.  Mit netværk er mit brændstof, og det er her og blandt mine kunder, at jeg finder mine nye kunder.

Til dagligt deler jeg kontor med 110 andre i Schillerhuset på Nørrebro i København