Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. DJ BIZ INTRO: Skal du være freelancer/selvstændig

Du overvejer at blive freelancer/selvstændig, men er det noget for dig? Hvordan arbejder man, når man går solo, og hvordan undgår du begynderfejlene? Bliv klogere på 3 timer i DJ

biz kursus for selvstændige

Mette Secher

Hvornår

12. januar 2017 14:00-17:00

Hvor

Kursuslokalet, Gammel Strand 50, stuen

Pris

Gratis for medlemmer af DJ

Type

DJBIZ

En femtedel af DJs medlemmer arbejder uden at være fastansatte. Måske er det noget for dig, måske ikke. Du har brug for afklaring, og det kan DJ hjælpe med.
På tre timer får du et overordnet indblik i, hvad det vil sige at arbejde uden at være fastansat – hvad enten det er som freelancer, selvstændig med/uden moms eller projektansat.

Anne Anthon Andersen, der i en årrække har arbejdet som selvstændig journalist kommer ind på prissætning, forhandling, skriftlige aftaler og social sikring.
DJ's rådgiver Roshan Beier kommer og fortæller om moms og rettigheder, samt hvad DJ kan hjælpe med, hvad enten du beslutter dig for at blive freelancer eller for at (for)blive fastansat.

Har du på forhånd et spørgsmål, du ønsker, underviseren kommer ind på, så send det her

NB: Hvis du allerede er afklaret og går målrettet efter en karriere som freelancer/selvstændig, så skal du i stedet søge optagelse på DJs særlige DJBIZ STARTPAKKEN