Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Den professionelle samtale og konflikthåndtering for Arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter

Målgruppe: AMR og tillidsvalgte der ikke har fået kurset i løbet af deres grunduddannelse

Kvinder der samtaler

Rasmus Degnbol

Hvornår

15. november 2017 10:15-17:00

Hvor

Gl. Strand 46, kursuslokalet St. Strand

Pris

Gratis for medlemmer

Undervisere:  Eva Jakobsen

Kursus for tillidsvalgte i DJ – den professionelle samtale og konflikthåndtering

”Jeg har en kollega der lugter – og ingen gider arbejde sammen med ham – men er det mig som tillidsvalgt der skal sige det til ham?”

Går du rundt og tager dig sammen til en samtale du burde tage med en kollega eller leder, men som du ikke lige kan få dig taget sammen til?

Så er det måske fordi samtale er svær – fordi du ikke ved hvordan du skal komme i gang. 

Den slags samtaler kommer næsten alle tillidsvalgte ud for, og den slags samtaler er med så meget andet vi ikke har prøvet før – det kan læres og trænes.

På kurset konflikthåndtering og den professionelle samtale får du en masse helt konkrete redskaber til få taget hul på og styre en svær samtale. 

Du får redskaber til at analysere konflikter, så de bliver nemmere at håndtere, uden at du bliver part i konflikten, eller skal tage stilling til hvordan konflikten løses.

Dagen er en blanding mellem dine egne erfaringer, oplæg og øvelser. 

Du skal tænke over en samtale som du burde tage, men som du af forskellige grunde, ikke har fået taget endnu. Og så arbejder vi os i løbet af dagen gennem samtalen, så du bliver klædt bedre på til at få taget samtalen og konflikten, inden det løber løbsk.

Undervisere er Lone Malm, karriererådgiver, coach og organisationskonsulent. Eva Jakobsen, stress- og konfliktrådgiver, arbejdsmiljøkonsulent i DJ.

Kurset henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter der ikke har været på kurset før, og tillidsrepræsentanter, som ikke har været på kurset i forbindelse med den grundlæggende tillidsmandsuddannelse i DJ.

Kurset er gratis, hvis din medarbejderforening ikke betaler for transporten, kan du få refunderet det der svarer til den billigste togbillet.

Vil du med, så send en mail til Else Abildgaard