Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AFHOLDT. BIZ Forretningsstart

Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på BIZ Forretningsstart for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning

DJBIZ

Mette Secher

Hvornår

21. august 2018 09:45-16:00

Hvor

Kursuslokalet i DJ, Gammel Strand 50, stuen Vis på kort

Pris

Gratis for medlemmer

Type

DJBIZ

Du går målrettet efter at skabe dit eget job, men hvordan kommer du i gang? Hvad gør dig unik? Hvor ligger dine styrker og dine svagheder? Hvad er din målgruppe? Hvordan markedsfører du dig? Hvordan prissætter du dig? Hvordan tænker du i salg og mersalg?

På BIZ Forretningsstart får du svar på alle dine spørgsmål på 4 undervisningsdage med 10-14 dages mellemrum. Får du en plads på BIZ Forretningsstart, vil du sammen med 17 andre - med forskellige fagligheder, men med samme drøm som dig - blive klædt på til at gå selv med din egen virksomhed som selvstændig/freelancer.

På BIZ Forretningsstart taler vi om at være en forretning - også selv om du måske slet ikke skal være selvstændig. Du skal stadig tænke dig selv som forretning, og du skal stadig lave en forretningsplan. BIZ Forretningsstart er 4 dage fordelt på ca 6 uger.

BIZ Forretningsstart består af 3 undervisningsdage og en fjerde dag med certificering. Dagene falder med 10-14 dages mellemrum. Pladserne på kurset er forbeholdt medlemmer, der er seriøse omkring ønsket med at gå solo og få en bæredygtig forretning. Hvis du ikke allerede før kursusstart er i gang, vil du i løbet af kurset kunne komme i gang med at skaffe kunder. Måske har du allerede været i gang et stykke tid, men du fik aldrig lavet en egentlig forretningsplan og har brug for at gå tilbage og få struktur på din forretning - du er også velkommen på BIZ Forretningsstart.

Underviserne kommer bl.a. ind på din forretnings fundament, salg og markedsføring, jura og økonomi, forretningsplan og motivation, og hele forløbet munder ud i en certificering. DJ giver dig også et startnetværk på Facebook til gensidig sparring og inspiration. Det er derfor en forudsætning at du har en Facebook profil. Forløbet er kun for medlemmer af DJ, og kun for dem, der aktivt ønsker at gå selv. Derfor skal du søge om optagelse ved at svare på et spørgeskema. Du får besked på, om du er optaget, senest 2 uger før første modul.

Hvis du bliver optaget på BIZ Forretningsstart, skal du være forberedt på, at du får ekstra travlt også mellem modulerne. Det er vigtigt, at du prioriterer at møde op til hvert modul, da det ellers vil være umuligt at gennemføre udarbejdelse af din forretningsplan og få det fulde udbytte af kurset. Tjek derfor, før du søger optagelse, om du kan deltage på de 4 datoer, der fremgår af kalenderen.

Transport

Hvis du bor uden for Sjælland, kan vi hjælpe dig med transporten på undervisningsdagene. Kontakt Gitte Hanson for at høre nærmere.

Læs mere om DJBIZ kurserne

Undervisningsdatoer:


Tirsdag den 21. august 2018 kl. 9:45 - 16:00

Tirsdag den 4. september 2018 kl. 9:45 - 16:00

Tirsdag den 18. september 2018 kl. 9:45 - 16:00

Torsdag den11. oktober 2018 kl. 9:45 - 16:00

 

Ansøgningsfrist og optagelse

Ansøgningsfrist 6. august 2018 kl. 12.00 - du får besked senest den 14. august 2018 om du har fået plads.

NB: Det er ikke nok at have tilmeldt dig. Du skal inden fristen udfylde et spørgeskema og sende et cv til os. Linket til spørgeskemaet får du, når har "tilmeldt" dig.