Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Arbejdsmiljødag i DJ

Kom til Arbejdsmiljødag i DJ, hør inspirerende oplæg og få brugbare værktøjer i arbejdet som arbejdsmiljørepræsentant. Der bliver også tid til fælles drøftelse af vores fælles udfordringer.

Ok håndtegn

Jakob Carlsen

Hvornår

21. marts 2019 11:00-18:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gl. Strand 46, København K.

Pris

Gratis

Type

Arbejdsmiljødag

TEMA: Få sat rammer om det grænseløse arbejdsliv

Storrumskontorer, konstante forstyrrelser, chikane og stigende tidspres. Arbejdsmiljøet på vores mediearbejdspladser er under pres. Hvordan kan vi som arbejdsmiljørepræsentanter bidrage til at udvikle et sundt arbejdsmiljø, og hvordan kommer vi bedre i spil i dagligdagen?

Program:

Kl. 11 – Velkomst

Kl. 11. 30 - Rollen som arbejdsmiljørepræsentant i et accelererende arbejdsliv v. Ditte Darko, erhvervspsykolog hos Hartmanns A/S

Kl. 14 - Få bedre arbejdsmiljø og større arbejdsglæde v. Pernille Garde Abildgaard, indehaver af PGA Kommunikation

Kl. 16.30 – Erfaringsudveksling om udfordringerne som arbejdsmiljørepræsentant

Kl. 18 – Middag ude i byen 

Deltager:

Dagen er for arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter. Vi opfordrer til, at I tager jeres tillidsrepræsentant med til Arbejdsmiljødagen. De behøver ikke være medlem af DJ, hovedsagen er, at I bedre vil kunne samarbejde hjemme på arbejdspladsen om et bedre arbejdsmiljø.

Pris:

Det er gratis at deltage. Deltagerne betaler selv for transporten, men hvis medarbejderforeningen ikke dækker transportomkostninger, kan man kontakte Else Abildgaard.

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Else Abildgaard. Husk at skrive, om du også vil deltage i den efterfølgende middag.