Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Adobe XD

Få chance for at komme på Kursus i Adobe XD hos Softworld. De har skræddersyet et 1-dags kursus til os. Der er kun plads til 10 personer. Derfor trækker vi lod om pladserne. Resten kommer på ventelisten i tilfælde af der kommer afbud. Der vil være bruger betaling, 500 kr. som er bindende hvis man bliver udtrukket. Husk at melde afbud så en anden har mulighed for at få din plads hvis du er forhindret alligevel.
Der stiller kursuslokale og udstyr til rådighed - du skal bare møde op. Der
er desuden fuld forplejning under kurset hos Softworld.

Softworld.dk

Hvornår

29. oktober 2021 09:00-16:00

Hvor

Borgergade 20, 3. sal, 1300 København K

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Kursus

Det kan du bruge Adobe XD til 

På kurset kigger vi sammen på de mange muligheder, der findes i det spændende program. Fra visuelt design af brugergrænseflader, brugeroplevelser, flows og webdesign til fuldt funktionelle digitale prototyper – uden brug af kode.

Lær brugerfladen og de vigtigste værktøjer at kende 

Som i de andre programmer, du kender i Creative Cloud, er Adobe XD tætpakket med muligheder og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan designe i Adobe XD. Hvis du allerede arbejder i programmer som Photoshop, Illustrator og InDesign til daglig, vil du genkende værktøjer og funktioner såsom penneværktøjet, lag og masker.

Byg designs og prototyper til forskellige skærmstørrelser

Responsivt design, der fungerer på forskellige skærmstørrelser og enheder, er i dag standard for alle nye web-, apps og digitale løsninger, der udvikles. På kurset får du styr på de responsive værktøjer i Adobe XD, så du nemt og effektivt kan designe til alle behov.

Effektiv integration med Photoshop, Illustrator og Sketch

På kurset ser du, hvordan du mest effektivt gør brug af eksisterende filer fra de andre grafiske programmer, du bruger. Du lærer at bruge optimale og effektive workflows i programmet, der sparer dig for en masse tid, når du arbejder med design i Adobe XD.

Klargøring til præsentation 

Få inspiration og gode værktøjer til at præsentere din digitale prototype til dine kunder eller interne beslutningstagere. Dels handler det om at planlægge et godt flow igennem selve præsentationen af prototypen og dels får du også ideer til, hvordan du kan koble den udarbejdede prototype sammen med kundens brief og ønsker.