Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ's nye eventportal

Vi er gået i luften med DJ’s nye eventportal. Det vil fremover være her, arrangementer oprettes for at blive publiceret på hjemmesiden. Medlemmerne vil som altid kunne få overblik over vores arrangementer via hjemmesiden, men skal nu logge ind for at tilmelde sig.

Alle arrangementer, der skal vises på hjemmesider i DJ’s hjemmesideløsning, skal fremover oprettes via formularen. Det er ikke muligt længere at oprette et arrangement direkte til hjemmesiden, da web-kalenderne nu styres fra det nye arrangements løsning i CRM. Til gengæld vil alle arrangementer, der håndteres af DJ Event, automatisk blive vist på såvel kredsen/gruppens egen kalender som på DJ’s kalender. De skal altså ikke oprettes særskilt til egen hjemmeside længere. Formularen er baseret på de felter, man brugte i det tidligere eventskema med enkelte nye felter. Det skulle gerne være lige til at gå til, men tøv ikke med at kontakte os, hvis det giver anledning til spørgsmål.

FAQ til oprettelse af DJ events

Hvad er fordelen ved den nye måde at oprette arrangementer på?

Den nye formular er en fleksibel og hurtig måde at oprette og publicere arrangementer på.

Når et arrangement oprettes via den nye formular på Eventportalen, vil det blive publiceret på DJ's hjemmeside med det samme, hvis man har valgt at publiceringstidspunktet er samme tidspunkt som oprettelsen. 

Hvis man har valgt en særlig målgruppe - fx specialgruppe eller kreds - vil systemet verificere medlemskabet ved selve tilmeldingen. På den måde sikrer du som arrangør, at det kun er målgruppen, der har adgang til arrangementet eller adgang til f.eks. til en særlig billettype med rabat.

 

Hvornår bliver mit arrangement publiceret?

Når et arrangement oprettes via den nye formular på Eventportalen, vil det blive publiceret på DJ's hjemmeside med det samme, hvis man har valgt, at publiceringstidspunktet er samme tidspunkt som oprettelsen. 

Hvis DJ Event skal håndtere arrangementet, vil det først være muligt at tilmelde sig, når det er verificeret af DJ Event - men synligt på hjemmesiden straks efter oprettelse.

Hvis tilmeldingerne sker via et eksterne tilmeldingslink - f.eks. pr. mail til en specialgruppe eller kreds, vil publicering og mulighed for tilmelding ske straks efter oprettelsen.

Hvor finder jeg den nye Eventportal?

Eventportalen som bruges til at oprette nye arrangementer ligger på DJ's hjemmeside bag login under "Mit DJ". Vejledningen beskriver nærmere, hvor du finder dette. 

Jeg kan ikke finde muligheden "Opret arrangement" under min profil?

Findes "Opret arrangement" ikke under ens profil på "Mit DJ", skal man kontakte DJ Event, som vil sikre at man får tildelt de nødvendige rettigheder til at oprette arrangementer.  

Kan jeg tildele andre i min bestyrelse adgang til at oprette arrangementer?

I de tilfælde, hvor en anden i bestyrelsen skal oprette arrangementer for ens gruppe/kreds/forening, skal man kontakte DJ Event og bede om at de giver vedkommende de nødvendige tilladelser. 

Arrangementer med flere arrangører

Hvis arrangementet laves som et samarbejde mellem flere arrangører, opfordrer vi til man ikke publicerer arrangementet med det samme.

Formularen udfyldes med arrangørens egen gruppe/kreds/forening, med uddybning af hvem, der er medarrangører under feltet "Yderligere kommentarer"

DJ Event vil tilføje medarrangørerne og herefter publicere arrangementet. På denne måde vil arrangementet blive publiceret på alle arrangørernes hjemmesider. 

Link til arrangementet til deling på sociale medier

Når man har oprettet et arrangement i formularen, og valgt publicering med det samme, kan man frit dele arrangementet på sociale medier via kalenderen på hjemmesiden.

Hvordan opretter jeg et arrangement, der har flere kursusdage?

Det gør man som i dag, som et arrangement, hvor eventopretterne orienterer DJ Event om datoerne for de enkelte dage i "Yderligere kommentarer" feltet på formularens side 1. Her noteres første og sidste dato for kursusforløbet i starttidspunkt og sluttidspunkt. 

Hvor angiver jeg, hvem der er kontaktperson for arrangementet?

Det er desværre lidt komplekst nu og her, men vi opfordrer jer til at notere kontaktperson i "Yderligere kommentarer" feltet på formularens side 1. Så vil 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk