Gå til hovedindhold
Bliv medlem
studerende

DJKU

DJKU — studerende på Københavns Universitet

DJKU er for dig, der er interesseret i journalistik, medier og kommunikation, og som gerne vil have en fod inden for branchen. Vi sørger for, at du som studerende ikke frygter fremtiden, men tværtimod føler dig forberedt til et arbejdsliv uden for universitetsmurene. 

Hvilke fordele får du så som medlem af DJKU? Vi har formuleret tre centrale fordele ved at være medlem af DJKU: 
 

  • Vi giver dig muligheden for at få personlig og kompetent karriererådgivning af de bedste konsulenter hos DJ. De kender branchen og ved præcis, hvordan de skal hjælpe dig videre. 
  • Vi giver dig spændende praktikarrangementer og hjælp til din ansøgning til drømmejobbet. Det giver dig muligheden for at etablere en tæt kontakt med kommunikations- og mediebranchen. Desuden lancerer vi snart en mentorordning, så du altid kan få sparring og gode råd til din karriere. 
  • Sammen med DJ’s andre studenterorganisationer får du får et stærkt og robust netværk med fagfæller fra andre uddannelsesinsitutioner, der deler din interesse.

Med andre ord: Vi er koblingen mellem studie og arbejdsmarked. Vi tror nemlig på, at virksomheder og studerende kan udfordre og udvikle hinanden gensidigt, og derfor er det et kardinalpunkt for os, at du som studerende har de bedste forudsætninger, når du søger et fedt studiejob eller praktikstilling.
 

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE

Vi forhandler løn og arbejdsforhold via overenskomster, tilbyder juridisk hjælp og personlig karriererådgivning om dit arbejdsliv og arrangerer arrangementer for dig.

Ud over faglig tryghed giver vi dig adgang til billige forsikringer og gode rabatter.