Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Stil op til bestyrelsen i DJ Kommunikation

Vil du være med til at gøre DJ - Medier og kommunikation til en bedre fagforening for kommunikatørerne? Så stil op til valg af bestyrelsen i DJ Kommunikation.

DJ Kommunikations bestyrelse

Philip Davali

I DJ Kommunikations bestyrelse lægger vi vægt på, at det skal være sjovt og hyggeligt at deltage i bestyrelsesarbejdet – og at vi sammen rykker nogle ting til gavn for vores medlemmer.

Har du lyst til at være med? Så stil op, når der er valg til bestyrelsen 3. marts ved online generalforsamling 2021.

Du kan selv afgøre, hvilke af bestyrelsens opgaver du gerne vil dykke ned i. Du kan engagere dig i vores politiske arbejde i DJ, være med til at skabe fede arrangementer for medlemmerne eller noget helt tredje.

Det vigtigste er, at du vil være med til at gøre DJ til et bedre sted for de ca. 3000 medlemmer af DJ Kommunikation. Som bonus lærer du nogle spændende og søde bestyrelseskolleger at kende og udvider dit netværk i DJ og kommunikationsbranchen.

 

Hvad laver DJ Kommunikation?

DJ Kommunikation er en frivilligt drevet specialgruppe under Dansk Journalistforbund - Medier & Kommunikation. Vi er der, hvor kommunikatørerne i DJ mødes med andre med samme faglighed, og organisationens formål er at gøre DJ til den bedste fagforening for kommunikatører.

Det gør vi blandt andet ved at påvirke DJ indefra ved deltagelse i DJ’s politiske udvalg, ved DJ’s delegeretmøde og andre steder, hvor vi kan påvirke forbundets retning. Vi holder også inspirerende arrangementer og støtter initiativer, der giver værdi for DJ’s kommunikationsfaglige medlemmer.

Det er bestyrelsen, der afgør, hvad organisationen arbejder med. Så har du en idé til, hvordan vi bliver en endnu bedre specialgruppe, så stil op til bestyrelsen!

Hvad skal jeg lave som bestyrelsesmedlem?

Det kort svar: Dét du brænder for.

Du forventes at deltage i vores månedlige bestyrelsesmøder, men derudover forventes det blot, at du engagerer dig i den del af bestyrelsens arbejde, som du har mest lyst til. Er det det politiske arbejde, der tænder dig, tager du fat der. Er det at skabe fede arrangementer, er det der, du lægger energien. Det vigtigste er dit engagement.

Hvor mange sidder i bestyrelsen?

Vi er en formand, seks bestyrelsesmedlemmer og op til fem suppleanter. Suppleanterne deltager som udgangspunkt i bestyrelsesarbejdet på lige vilkår – dog uden stemmeret, men vi må yderst sjældent ud i en afstemning.

Hvordan stiller jeg op?

Du kan melde dig kandidatur under generalforsamlingen den 3. marts. Du kan også melde dig på forhånd. Skriv i så fald til formand@djkommunikation.dk.

Du kan godt stille op til bestyrelsen, selvom du ikke kan deltage i generalforsamlingen, men giv da besked på forhånd, og skriv et par ord om, hvorfor du gerne vil i bestyrelsen.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk