Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Stil op som delegeret til Dansk Journalistforbunds delegeretmøde 2023

Et fast punkt på DJ Kommunikations generalforsamling i ulige år, er Dansk Journalistforbunds delegeretmøde, som afholdes den 23.-24. april 2023 i Kolding, hvor DJ Kommunikation kan stille med op til 50 delegerede.

Skal en af dem være dig?

Så følg linket her og stil op som delegeret.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad det vil sige at være delegeret, og hvordan du bliver valgt.

Sådan bliver du delegeret

For at blive delegeret, skal du være stillet op hertil og vælges på DJ Kommunikations generalforsamling den 11. marts 2023 til at repræsentere specialgruppen ved delegeretmødet 2023. Du kan stille op på selve dagen for generalforsamlingen via de opstillingslister, der kommer til at være, men du kan også gøre det ved at følge linket længere oppe. Indkaldelse til generalforsamlingen i DJ Kommunikation får du i det nye år.

Fem hurtige ift. at være delegeret:

Spørgsmål: Hvorfor skal jeg tage med som delegeret?

  • Svar: Du skal tage med, hvis du gerne vil være med til at påvirke, hvor Dansk Journalistforbund skal bevæge sig hen de kommende år. Herunder bl.a. også, hvordan DJ bliver et stærkere fagligt fællesskab for kommunikatører, hvem der skal sidde i formandskabet og hovedbestyrelsen, samt hvad DJ skal arbejde målrettet med de næste par år. Derudover får du muligheden for at netværke og møde forbundets mange forskellige medlemmer – fra journalister til visuelle formidlere og andre kommunikatører.

Spørgsmål: Jeg har aldrig været afsted på et delegeretmøde før – bliver jeg klædt på til at tage af sted?

  • Svar: Ja, DJ Kommunikation sørger for at holde informationsmøder, hvor vi gennemgår dagsordenen og de forslag, der på det tidspunkt er offentliggjort. Her har du også mulighed for at møde de andre delegerede for DJ Kommunikation og stille spørgsmål.

Spørgsmål: Koster det noget at tage med?

  • Svar: Nej, Dansk Journalistforbund dækker omkostningerne ved din deltagelse, herunder også for transporten til og fra Kolding, hvor delegeretmødet holdes.

Spørgsmål: Kan jeg godt blive valgt, selvom jeg ikke er med på DJ Kommunikations generalforsamling den 11. marts 2023?

  • Svar: Ja, det kan du godt, du skal bare sørge for at være stillet op via linket, så medlemmerne på delegeretmødet har mulighed for at godkende, at du bliver sendt af sted som delegeret på vegne af DJ Kommunikation.

Stil op som delegeret for DJ Kommunikation her.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk