Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Sådan kortlægger du din kunderejse

Dette webinar er for dig, der gerne vil igang med at kortlægge jeres kunderejse. Foredragsholder Anita Dalsgaard giver en introduktion, der giver dig mod og indsigt til selv at kortlægge kunderejsen i din virksomhed.

kunderejse webinar

Hvornår

19. maj 2020 14:00-15:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Kunderejser er meget individuelle og forskellige fra virksomhed til virksomhed. Men online foredragsholder, Anita Dalsgaard, kaster sig alligevel ud i at give dig en model for, hvordan du kortlægger din kunderejse. 

Webinaret er for dig, der tænker:
“Det har jeg længe gerne ville fordybe mig i, men hvor begynder jeg? Hvordan kortlægger jeg en kunderejse, der giver mening i vores virksomhed?"

Kom med på webinaret, der viser dig
- hvor du finder data til at understøtte dine beslutninger
- hvordan du med content marketing støtter op om din kunderejse
- hvilke målepunkter du skal sætte, for at vide om din kunderejse virker

På webinaret får du introduktionen, der giver dig mod og indsigt til selv at kortlægge kunderejsen i din/jeres virksomhed. 

Webinaret varer 1 time med plads til spørgsmål efter foredraget. Det hele bliver optaget og sendt til alle tilmeldte efter webinaret. Genudsendelsen vil være tilgængelig i 48 timer. 

Webinaret er åbent for alle, men tilmelding er nødvendigt. Når du tilmelder dig, modtager du en email, hvor du bliver bedt om at godkende, at du vil modtage emails fra Anita Dalsgaard. Det er vigtigt, at du bekræfter denne email, så genudsendelsen ikke ender i dit spamfilter.