Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Præsidentvalget 2020 – Trump og valget i skyggen af Corona

Professor i statskundskab Derek Beach giver indsigt i, hvad vi ved om, hvorfor amerikanerne sætter sit kryds, som de gør. Og så fortæller han, hvorfor det amerikanske præsidentvalg 2020 er ret forudsigeligt på trods af Corona-krisen.

Præsidentvalget 2020

Mathias Stilling Ambus

Hvornår

28. oktober 2020 16:30-18:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Følger

Derek Beach

Som optakt til det amerikanske præsidentvalg inviterer DJ Kommunikation til webinar med Derek Beach, der er professor i statskundskab på Aarhus BBS og Aarhus Universitet.

Derek giver en status på valgkampen indtil videre og giver indsigt i amerikanernes stemmeadfærd. Og så fortæller han, hvorfor valget 2020 er ret forudsigeligt på trods af Corona-krisen.

Det er gratis at deltage, og webinaret er for alle medlemmer af DJ - Medier og kommunikation.

Webinaret udbydes af DJ Kommunikation i samarbejde med DJ. Webinaret er via Zoom, og du skal tilmelde dig for at kunne deltage. Du får deltagerlink sendt senest dagen før webinaret.

Tilmeld dig her

Kort om Derek Beach 
Professor i statskundskab på Aarhus BBS og Aarhus Universitet. Han forsker i vælgeradfærd, EU og forskningsmetoder. Han er opvokset i Florida og Alaska, USA og kom til Danmark via et udvekslingsophold på Skive Gymnasium samt et ophold på Krabbesholm Højskole.