Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar med Tommy Zwicky: Fra helt til skurk og tilbage igen

Tommy Zwicky var vant til hæder og ros for sit arbejde som journalist. Lige indtil han gjorde et karriereskifte som kommunikationschef hos Huawei. Få måneder efter valgte han dog at opsige sin stilling. Hør om tankerne bag, hvordan man arbejder med kommunikation i strid modvind og stil alle de spørgsmål, du har lyst til.

Tommy Zwicky

Hvornår

25. februar 2021 16:30-17:30

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Tommy Zwicky var vant til klap på skuldrene og prestigefyldte priser for sin nyhedsjournalistik til børn hos DR og Politiken. Lige indtil han gjorde et kontroversielt karriereskifte. I juni måned stillede han sig forrest i køen til bøllebank i medierne, da han sagde ja til at blive kommunikationschef for kinesiske Huawei.

Men det der skulle være et drømmejob blev en kort fornøjelse. Da en historie om Huaweis medvirken i overvågning af etniske mindretal kom frem, sagde Tommy stop. Det kunne han ikke forsvare. En beslutning der blev hyldet af mange.

Men var han naiv da han tog jobbet? Er Huawei et farligt firma?

Hør om tankerne bag det radikale skifte, hvordan man arbejder med kommunikation i strid modvind og stil alle de spørgsmål, du har lyst til.

Praktisk om webinaret: 
Det er gratis at deltage, og webinaret er for alle medlemmer af DJ - Medier og kommunikation.

Webinaret er via Zoom, og du skal tilmelde dig for at kunne deltage. Du får deltagerlink sendt dagen før webinaret.