Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Fokus på sociale medier og kanalvalg

Vi dykker ned i de mest populære sociale medier og kigger på, hvilke præmisser, der kan være med til at afgøre kanalvalg, når virksomheden kommunikerer online. 

Webinar Some

Hvornår

13. maj 2020 14:00-15:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Online foredragsholder, Anita Dalsgaard, siger det klart - “vælg hellere få kanaler og gør det ordentligt på de få”. Men hvilke(n) skal du vælge?

Webinaret er for dig, der tænker:
“Jeg er stadig i tvivl om hvilke kanaler, der er de rigtige for os. Vi er igang, men vi har ikke rigtigt fået medvind endnu."

Kom med, når Anita gennemgår de mest populære sociale medier blandt danskerne: facebook, Instagram og LinkedIn. Hun berører også kort Youtube, TikTok og SnapChat. 
Dette webinar er for dig, der har lidt erfaring med forskellige sociale medier, men gerne vil have et større overblik og indsigt til at kunne vælge til og fra. 

Webinaret varer 1 time med plads til spørgsmål efter foredraget. Det hele bliver optaget og sendt til alle tilmeldte efter webinaret. Genudsendelsen vil være tilgængelig i 48 timer. 

Webinaret er åbent for alle, men tilmelding er nødvendigt. Når du tilmelder dig, modtager du en email, hvor du bliver bedt om at godkende, at du vil modtage emails fra Anita Dalsgaard. Det er vigtigt, at du bekræfter denne email, så genudsendelsen ikke ender i dit spamfilter.