Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Få succes med at arbejde på afstand

I dette webinar inspirerer Mille Bruun Sjøgren dig til et liv med mere eventyr og fortæller, hvordan du skaber en digital karriere og kan arbejde, hvorfra i verden du vil - når den igen åbner, selvfølgelig.

DJ Kommunikation webinar

Hvornår

26. oktober 2020 15:00-16:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Verden blev med coronakrisen smidt ind i fremtiden, og mange af os skulle pludselig lære, hvordan det er at arbejde væk fra arbejdspladsen og i programmer som Zoom, Teams og Skype. De blev såkaldte ’remote workers’.

At arbejde på afstand er ikke en ny måde at arbejde på, og folk har i over 20 år arbejdet som digitale nomader, men det er nyt, at så mange af os på én gang har fået øjnene op for, at det kan lade sig gøre.

Fremtiden kom til os 10 år tidligere end forventet.

I denne workshop inspirerer Mille Bruun Sjøgren dig til et liv med mere eventyr og fortæller, hvordan du skaber en digital karriere og kan arbejde, hvorfra i verden du vil - når den igen åbner, selvfølgelig.

Måske er du blevet fyret under krisen og har brug for indspark til at komme i gang som selvstændig. Måske er du træt af de rammer, du arbejder under. Måske vil du bare gerne have mere ud af livet end arbejde.

Digitaliseringen ændrer verden, og langsomt, men sikkert, ændrer arbejdslivets form sig også. Vi må indstille os på, at 9-17 ikke længere er den bedste måde at arbejde på - eller i hvert fald ikke den bedste måde at arbejde på for alle.

Bliv klogere på:

• Hvad betyder det at være digital nomade? Og hvilke krav stiller det til dig og din virksomhed?

• Til stillingtagen til arbejdslivet og livet. Laver du det, som fylder dit liv og arbejdsliv med mening, eller bør du lave noget andet?

• Hvordan skaber du en freelanceforretning eller anden digital virksomhed, du kan arbejde med fra hele verden?

• Milles personlige indspark fra et meget anderledes arbejdsliv. Hun har blandt andet lagt stemme til reklamefilm, mens hun boede med de indfødte langt inde i junglen. Hun har lavet podcast fra Pablo Escobars Medellin og skrevet artikler og debatindlæg fra en autocamper på vej på tværs af USA.

Om oplægsholderen

Mille Bruun Sjøgren driver millespeak.dk, der er et speakbureau, og Freeliving.dk, som er et community for alle, der vil noget andet end 9-17. Hun driver også podcasten, Den digitale nomade.

Mille og hendes familie er frontløbere på den livsstil, der indfanges af begrebet digitale nomader. Det vil sige, at de har indrettet deres liv og arbejdsliv på en måde, så de altid kan rejse og have deres arbejde/skolegang med på farten. Hendes børn er hhv. 10 og 13 år og har været i 33 lande. Det er en livsstil, der er båret af en brændende kærlig til det at rejse og opleve verden - ikke bare i afgrænsede ferier eller på en heldig orlov, men som en hjørnesten i en anderledes hverdag. Familien har levet på den måde i 8 år og har blandt andet rejst Jorden rundt med backpack, mens de har arbejdet i vores respektive jobs, og børnene har gået i onlineskole. Deres hverdage har været i junglen, på stranden, i bjergene, i slumkvartererne og i verdens storbyer.