Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Webinar: Digital tilgængelighed

Hver femte dansker har en funktionsnedsættelse. Ved du, hvordan du skal kommunikere til den, der ser eller hører dårligt? Har svært ved at læse eller koncentrere sig? Eller den, der ryster på sine hænder og har svært ved at klikke rigtigt med enten mus eller finger?

Hvornår

02. oktober 2024 15:00-16:00

Hvor

Online

Type

Webinar

Webtilgængelig og inkluderende digital kommunikation handler ikke om at overholde en lov. Det handler om den enkeltes ret til ytrings- og meningsfrihed, og adgangen til at information gælder alle mennesker.

Oplægsholder på dette webinar er Sinnet Ellehauge Haag.

Sinnet Ellehauge Haag er webleder i Aalborg Kommune og er specialist i digital tilgængelighed og web governance. Tidligere har hun været seniorkonsulent og webstrategisk rådgiver hos konsulenthuset Diversa og chefkonsulent i Digitaliseringsstyrelsen, hvor hun havde det faglige ansvar for implementering af loven om webtilgængelighed. Sinnet Ellehauge Haag har siden 2009 arbejdet med både strategisk og borgernær kommunikation, webtilgængelighed, webledelse og webstrategisk rådgivning i det offentlige.

Webinaret er arrangeret af DJ Kommunikation og er åbent for alle medlemmer af Dansk Journalistforbund - Medier og Kommunikation.

Deltagelse er gratis.