Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: ChatGPT prompt

Bruger du allerede ChatGPT, midjourney eller anden AI i dit kommunikationsarbejde eller er du bare nysgerrig på, hvad du kan bruge det til? Så kom forbi og hør værterne bag DRs nye AI-podcast PROMPT. Techkorrespondent, Henrik Moltke, og techanalytiker, Marcel Mirzaei-Fard, afholder dette webinar, der bliver hands-on med ChatGPT

Dennis Olsgaard og Bjarne Bergius Hermansen

Hvornår

26. oktober 2023 15:00-16:00

Hvor

Online

Type

Webinar

Vi dykker ned i hvordan man bliver bedre til at prompte chatbots så de bedst muligt kan bruges i dit daglige kommunikationsarbejde.

Du lærer, hvordan ChatGPT kan hjælpe dig med forskellige opgaver som research, generering af ideer og optimering af tekster. Men du lærer også, hvad ChatGPT ikke er så god til, og hvordan du undgår at komme galt afsted.

Du lærer konkrete prompts – kommandoer og spørgsmål – der giver bedre resultater, og får eksempler på hvordan de kan bruges. Du får også et ”cheat sheet” til ChatGPT, Bard og Bing Chat mfl.

Henrik Moltke er techjournalist og korrespondent på DR Nyheder. Han har være ind og ud af DRs svingdøre siden årtusindskiftet hvor han lavede sit første radioindslag for P1-programmet Harddisken. Siden har han bla. lavet en række dokumentarer, samarbejdet med Oscar-og Pulitzervinderen Laura Poitras, og været undersøgende journalist på bla. New York Times.

Marcel Mirzaei-Fard er techanalytiker på DR Nyheder og har tidligere været ansat på DR2-magasinet So ein Ding. Han er vært på DRs nye AI-podcast PROMPT, der går i dybden med den hastig udvikling inden for kunstig intelligens.

Dette webinar er for begyndere/let øvede i ChatGPT. 

Webinaret er arrangeret af DJ Kommunikation og er åbent for alle medlemmer af DJ.