Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Automatisering af din kommunikation og markedsføring

Dette webinar er for dig, der gerne vil have en introduktion til automatisering af din markedsføring, så det bliver lettere at gå igang!

webinar Automatisering

Hvornår

06. maj 2020 14:00-15:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Webinaret er for dig, der tænker: 
“Smart med Marketing Automation, men hvor skal jeg begynde? Hvordan får jeg overblik?”

På dette webinar med online foredragsholder, Anita Dalsgaard, får du den introduktion og det overblik, der skal til, for at du selv kan arbejde videre med automatisering af din markedsføring. 

Anita lægger ud med en introduktion og gennemgang af eksempler på virksomheder, der har sat forskellige automatiseringer op. 

Derefter viser hun dig de tre nemmeste automatiseringer, der vil gøre dit arbejde markant lettere. 
Til slut tager hun dig igennem de steps, der er vigtige, når du gerne vil automatisere din markedsføring og kundeservice. Så du får det overblik, der skal til for at sætte igang. 

Webinaret varer 1 time med plads til spørgsmål efter foredraget. Det hele bliver optaget og sendt til alle tilmeldte efter webinaret. Genudsendelsen vil være tilgængelig i 48 timer. 

Webinaret er åbent for alle, men tilmelding er nødvendigt. Når du tilmelder dig, modtager du en email, hvor du bliver bedt om at godkende, at du vil modtage emails fra Anita Dalsgaard. Det er vigtigt, at du bekræfter denne email, så genudsendelsen ikke ender i dit spamfilter.