Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Animerede Explainer-film

Animerede forklarende videoer er i stigende grad populære, når vigtige informationer skal deles og forklares på kort tid - ikke mindst på de sociale medier. Jesper Frydenlund gør dig klogere på et godt workflow, når en explainer-video skal produceres.

webinar Jesper Frydenlund

Hvornår

29. april 2020 14:00-15:30

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Spændende grafik og den gode fortælling er værktøjerne, som du kan lære mere om i dette webinar, hvor motion designer Jesper Frydenlund deler ud af sin viden om explainer-videoer.

Jesper Frydenlund har mere end 20 års erfaring med animation af visuelle identiteter og historier. Udover at arbejde for kunder som DR, Novo Nordisk og Tivoli, underviser han i Adobe After Effects og animerede fortællinger på DMJX og Kort og Dokumentarfilmskolen.

I dette webinar vil du stifte bekendtskab med en række cases samt lære mere om det gode workflow, når en explainer-video skal produceres.

Undervisningen foregår online og streames via Youtube. Tilmelding sker på Facebook. Om morgenen på dagen for afholdelse vil link samt kode til webinaret blive delt i Facebook-begivenheden.