Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Undskyld, jeg er introvert

Det er ikke kun i folkeskolen, at mange introverte har fået at vide, at de skal sige noget mere. Det fortsætter hele vejen med op gennem studietiden, til jobsamtaler og på arbejdspladsen. Så hvordan viser man sit værd, hvis man ikke trives med at fremhæve sig selv? Hvordan balancerer man sin energi, når man på den ene side er afhængig af et godt netværk i branchen og på den anden side har brug for sin fritid til at lade op? Hvordan skaber man en god work-life-balance som introvert i et udadvendt job? Og hvordan lander man jobbet eller opgaven til at begynde med, når alle jobannoncer efterlyser en udadvendt profil?

Anne Kring

Hvornår

14. juni 2023 15:00-16:30

Hvor

Online

Type

Webinar

Webinaret klæder den introverte på til at komme på banen på sin egen måde og skaber forståelse blandt de ekstroverte for det, der ikke bliver sagt højt til dagligt. Vi indgår alle dagligt i fællesskaber, hvor begge personlighedstræk indgår og arrangementet er således relevant for både introverte og ekstroverte.

Helt konkret lærer du:

  • Hvad det vil sige at være introvert og ekstrovert
  • Hvilke styrker og udfordringer der er ved de to personlighedstræk
  • Hvordan vi spiller hinanden gode på studiet og på jobbet ved at tage højde for personlighedstyper
  • Hvordan uhensigtsmæssige fordomme og misforståelser koster på det gode samarbejde
  • Hvordan du sælger dig selv/formidler dine kvalifikationer og fremhæver dine resultater?

Om Camilla Lærke Lærkesen 
Camilla Lærkesen er selv introvert og har debatteret og fordybet sig i emnet siden 2014. Hun har en kandidat i retorik og journalistik, og som introvert retoriker, coach og foredragsholder har hun været nødt til at træne og udvikle sine egne netværksevner og -strategier for at komme til orde. Og dét er hun kommet. Hun er mediernes foretrukne talerør, når introverte fremhæves, og alene i første halvår af 2020 har hun i gennemsnit været i medierne to gange om måneden med sit budskab. 

Når Camilla Lærkesen underviser, foregår det gennem øvelser og strategier fra coachingens verden i samspil med konkrete retoriske praksisser og med stor rummelighed og forståelse for den udfordring, det faktisk kan være at være introvert i en ekstrovert verden. En tilgang, der ofte savnes blandt introverte medarbejdere under de sædvanlige teambuilding- og temadage. Hun formår at skabe nysgerrighed og forståelse på tværs af typer, og der debatteres gerne blandt medarbejderne længe efter endt foredrag.

Webinaret, som er gratis, er arrangeret af DJ Kommunikation og er åbent for alle medlemmer af DJ.