Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

UDSKUDT: Morgenboost: Annoncering på Pinterest - den oversete platform

Kom til morgenboost den 1. april kl. 8 og få inspiration til, hvordan du bruger Pinterest som annonceværktøj.

morgenboost

melnyk

Hvornår

01. april 2020 08:00-08:45

Hvor

Gammel Strand 44, 1202 København

Pris

Gratis

Type

Morgenboost

OBS: DJ har valgt at aflyse alle arrangementer frem til påske pga. smitterisiko af den nye coronavirus. Vi arbejder på at finde en ny dato. Alle tilmeldte af arrangementet får mail tilsendt. 

23% procent af danskerne har nu en profil på Pinterest. Det er en stigning fra 14% sidste år, hvilket med al tydelighed slår fast, at det er en platform, man skal tage seriøst. 

BO BEDRE har skabt en stærk Pinterest-profil og har gjort sig nyttige erfaringer med platformen. Kom og bliv klogere på, hvorfor det er værd at bruge tid på Pinterest, hvordan du selv bruger platformen som annonceværktøj. 

Denne morgenboost er mest for dig, der arbejder med digital kommunikation, markedsføring eller sociale medier, men det er relevant for alle, der gerne vil blive klogere på Pinterest.

DJ Kommunikation sørger for kaffe og croissanter. Oplægget starter omkring kl. 8:10 og tager ca. 30 minutter.

Om oplægsholderen

May Kjærsgaard er digital redaktør på BO BEDRE. Hun er digital specialist med ansvar for både trafik, brand, sociale medier og salg af abonnementer. Hun arbejder blandt andet med at optimere trafik-kilder - både kvalitet og kvantitet. 

Om morgenboost

Hver første onsdag i måneden inviterer DJ Kommunikation til 30 min. morgenboost om et aktuelt emne. Vi sørger for kaffe og croissanter, og så kommer der ved hvert møde en oplægsholder og fortæller 30 minutter om et relevant emne.

Arrangementet foregår i Dansk Journalistforbunds lokaler på Gammel Strand 44 i København.