Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

UDSKUDT: Ilddåben af SAS’ pressechef

Efter en uge som pressechef i SAS blev Kristoffer Meinert kastet ud i stormvejr. Hør ham fortælle om sin oplevelse og læring fra episoden.

DJ Kommunikation

DJ Kommunikation

Hvornår

18. marts 2020 17:00-18:00

Hvor

Gammel Strand 50, 1202 København

Pris

Gratis

Type

Oplæg

OBS: DJ har valgt at aflyse alle arrangementer frem til påske pga. smitterisiko af den nye coronavirus. Vi arbejder på at finde en ny dato. Alle tilmeldte af arrangementet får mail tilsendt. 

Med reklamefilmen ’What is truly Scandinavian’ havnede SAS ufrivilligt midt i en politisk debat. Reklamefilmen delte vandene og modtog voldsomme reaktioner på sociale medier. Midt i stormen stod SAS’ pressechef, som kun havde været ansat i en uge og indtil da havde arbejdet som journalist. 

Hør, Kristoffer Meinert fortælle om sin hektiske start som SAS’ pressechef, og hvad han har lært af den anspændte episode. Der vil også være masser af tid til spørgsmål. 

Om Kristoffer Meinert: 

Kristoffer har arbejdet som journalist de sidste mange år. Både som radiovært på P1, redaktør på Go’ Morgen Danmark og med stillinger hos Radio24syv og Berlingske. Han tiltrådte stillingen som SAS’ pressechef den 1. februar 2020. 

Læs også artiklerne fra Journalisten.dk:
Spritny pressechef i SAS-shitstorm: ”Lige nu pumper adrenalinen stadig”
Derfor trak SAS kritiseret reklamevideo tilbage: Mistænker cyber-angreb