Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Trends og tendenser på Instagram 2024: Lær algoritmen at kende og vækst din profil

Få konkrete og databaserede råd til at vækste din Instagramprofil og få mere reach, flere likes og flere følgere fra din ønskede målgruppe.

Privat

Hvornår

29. maj 2024 15:00-16:30

Hvor

Online

Type

Webinar

90% af alle brugere på Instagram følger en virksomhed. Mediet er derfor særligt godt til “gratis” eksponering, som giver dig mulighed for at øge din virksomheds kendskabsgrad og skabe konverteringer.

Dette webinar er rettet mod dig, der allerede bruger Instagram og gerne vil kende den seneste udvikling i hvilket indhold der performer bedst - og dårligst, kende de nyeste tendenser og have hacks til at optimere din indsats, så din tid på mediet bruges bedst. 

Webinaret vil være fyldt med konkrete tips og tricks, som du kan implementere med det samme. Efter at have deltaget på webinaret vil du bl.a. vide:

● Hvordan du får flere følgere i din ønskede målgruppe.

● Hvornår de magiske tidspunkter er på Instagram til at poste.

● Hvordan du skal agere på Instagram både som brand og privatperson. Der er nemlig stor forskel rent strategisk og i forhold til algoritmen.

● Hvordan du nemt laver lækkert content, som pleaser algoritmen og performer godt.

● Hvordan du laver en effektiv bio (den indledende biografi tekst), som fanger din målgruppes interesse og gøre dem til følgere.
Tryk deltag på webinaret, så du kan få de konkrete hacks, lære algoritmen at kende og vækste din Instagram profil.

Om Maria Topp
Maria har en kandidat i digital kommunikation og har både arbejdet i mediehus, på bureau og som marketingansvarlig hos en virksomhed. Hendes faglige fokus er langsigtet, datadrevet og kombineret med en stærk indholdsforståelse. Det er uanset, om hun udvikler en digital platformsstrategi eller eksekverer kampagner på sociale medier.

Hun driver i dag Topp Minds, som er et hold af digitale paid social media eksperter, der hjælper virksomheder og fageksperter med at vækste deres forretning via annoncering på sociale medier som Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok og Snapchat.

Du kan tjekke hendes egen Instagram ud her: https://www.instagram.com/mariatopp/

Webinaret er arrangeret af DJ Kommunikation og er åbent for alle medlemmer af DJ. Deltagelse er gratis.