Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Krig og kriser ændrer dine målgruppers adfærd - hvordan følger kommunikationen med, når verden ændrer sig i hast?

Krig, klima- og miljøkriser - verden er af lave, folk ændrer adfærd og prioriteringer som sjældent set før og i en voldsom hastighed.

Foto: Normann Sloth

Hvornår

12. oktober 2022 17:00-19:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 44 i København, Mødelokalet 'Lille Strand'

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Arrangement

På dette gå-hjem arrangement skal vi sammen blive klogere på, hvordan vi gennem skarpe analyser løbende skal holde os opdateret på, hvad der sker af ændringer af holdninger og adfærd hos vores interessenter.

Hvor det før var ”no go” at investere i våben, taler vi nu stolt om at genoptage våbenproduktion i DK. Og hvor gode kommunikationsfolk i årevis har kæmpet for få folk til at tænke klimabevidst, så har tusindvis af folk nu downloaded app’s, så de kan finde ud af, hvornår det er billigst at vaske tøj.

Som organisationer og ansvarlige kommunikationsfolk halser vi bagefter for at forstå, hvad der sker hos vores målgrupper og interessenter, så vi kan give den rette rådgivning og få maksimal effekt af kommunikationen. 

Oplægsholder er Karin Sloth, mangeårig kommunikationsrådgiver og underviser på efteruddannelsen i strategisk kommunikation, analyse & måling samt kommunikationsledelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Arrangementet er for alle medlemmer af DJ og det er gratis.