Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Generalforsamling i DJ Kommunikation

Lørdag den 11. marts, kl. 14:00 inviterer DJ Kommunikation til en faglig dag med oplæg, generalforsamling og drinks.

Hvornår

11. marts 2023 14:00-22:00

Hvor

Scandic Kødbyen, Skelbækgade 3A, 1717 København V

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Vi skyder generalforsamlingen i gang med oplægget:

Skab kommunikation, der flytter viden, holdning og handling


Bliv klogere på, hvordan du planlægger kommunikation, der bidrager til løsningen af komplekse problemer.
I en tid hvor samfundet står overfor komplekse problemer, der kræver borgere, medarbejdere og forbrugeres velvilje, forståelse og ændring af vaner, er der behov for kommunikation, der hjælper de nødvendige tiltag og løsninger på vej. Der er behov for oplysning, debat, forbilleder, instruktion, vejledning, inspiration, motivation mm. Men hvordan planlægger man den gode kommunikationsindsats, der rammer målgruppen og bidrager til løsningen af problemet på en måde, som afsenderen kan stå inde for?

Dorte Schiøler tager os igennem et oplæg om, hvordan vi som kommunikationsfolk gør vores kommunikation og kampagner skarpere, så de får en positiv indvirkning på de mennesker, de er målrettede – og dermed bidrager til løsning af nogle af tidens store samfundsudfordringer som klima, miljø, sundhed, uddannelse, social ulighed mv.

Dorte Schiøler er cand.comm og lektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun underviser og forsker blandt andet i kampagneplanlægning og Public Service-kommunikation. Dorte trækker på mange års erfaring med kommunikationsrådgivning og kampagnearbejde i organisationer som Kræftens Bekæmpelse, Københavns Kommune og Sundhedsstyrelsen. I efteråret 2022 konsoliderede hun sig også som forfatter med bogen Problemløsende kampagner.

Herefter går vi videre til selve generalforsamlingen og når den slutter ca. klokken 18:30, serveres der middag og drinks. 

Deltagelse er gratis. Dog betales der no-show-fee på kr. 100 ved afbud efter den 6. marts 2023 ved tilmelding med middag.

For medlemmer der bor uden for hovedstadsområdet dækkes eventuelle transportudgifter efter gældende regler.

Se dagsorden, årsregnskab med mere her på siden.

Vil du stille op som delegeret til Dansk Journalistforbunds delegeretmøde den 23. + 24. april 2023, så skal du tilmelde dig her (muligt for O-medlemmer af DJ Kommunikation).