Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFLYST: Drømmer du om dit eget CVR-nummer?

Webinaret er for dig, der går med drømmen om at blive selvstændig og har brug for at komme ind i hovedet på en, der for nylig er gået fra drøm til virkelighed.

webinar med Re

Rune Lundø

Hvornår

26. maj 2020 10:00-11:30

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

OBS: Vi har desværre måtte aflyse dette webinar. Vi arbejder på en ny dato i efteråret. Beklager ulejligheden. 

---------------

Med udgangspunkt i sin egen proces fortæller Regitze Engelhardt Jørgensen om at blive selvstændig i en krisetid. Det er under fire måneder siden, hun tog det endelige skridt, så alt er dugfriskt i hukommelsen. 

Regitze arbejder med PR, copywriting, events, kreativ sparring, samarbejder og indhold til sociale medier for forskellige kunder og med egne projekter. Hun dimitterede fra kommunikationsuddannelsen på DMJX i sommeren 2018 og har under sin studietid arbejdet som bl.a. radiovært på DR og konsulent på LEAD Agency, inden hun gik på barsel. '

I sommeren 2019 vendte hun tilbage til arbejdsmarkedet med nye idéer til både projekter og arbejdsliv og besluttede under et barselsvikariat at prøve det selvstændige liv af fra februar 2020.

Vi har lovet at sige, at Regitze ikke har alle svarene, men meget gerne deler ud af sin egen erfaring - og der vil være plads til spørgsmål og dialog efterfølgende.

Webinaret varer en time til halvanden. 

Regitze, DJ Kommunikation og Dansk Journalistforbund ser frem til at inspirere dig!