Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Workplace by Facebook – kan det anbefales?

Kom og hør direktør for Kommunikation og Public Affairs Line Aarsland og Workplace Manager Nikolaj Marquard fortælle om, hvorfor Egmont har valgt Facebooks Workplace som intranet og hvilke resultater, de har opnået herved.

Foto: Privat

Steen Brogaard Line Aarsland, kommunikationsdirektør, Egmont

Hvornår

03. maj 2017 17:00-19:00

Hvor

SOHO - Flæsketorvet 68, 1711 København V

Pris

Gratis for medlemmer, men med et no-show-fe på kr. 100,-

Type

Oplæg

Egmont har som den første danske virksomhed introduceret Facebooks Workplace som sit nye intranet til at forene Egmonts mange forretninger på tværs – der består af Nordisk Film, 700 magasiner, TV 2 i Norge samt Lindhardt og Ringhof. Det er mobile first, video integreret og har alle de features, som folk bruger og kender i forvejen på Facebook.

Line Aarsland er direktør for Kommunikation og Public affairs i Egmont og har tidligere været kommunikations- og pressechef i KL, Undervisningsministeriet, Indenrigs- og Sundhedsministeriet, samt journalist på Politiken og Information. 
 
Nikolaj Marquard har arbejdet med intranet i Egmont i flere år, og har i forbindelse med afsluttet uddannelse fra CBS trådt til som barselsvikar i kommunikationsafdelingen i starten af 2017. Derudover har han ansvaret for Egmonts corporate hjemmesider.
 
TID OG STED: Onsdag den 3. maj, kl. 17-19, SOHO - Flæsketorvet 68, 1711 København V

Det er gratis at deltage, men med et no-show-fe på kr. 100,-