Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Afholdt webinar: Når troldene angriber

Start arbejdsdagen med et boost! Maia Kahlke Lorentzen viser eksempler på koordineret trolling, der afsporer online debatten, og kommer med bud på, hvordan du udøver digitalt selvforsvar, når troldene angriber.

Når troldene angriber

Rikke Ahm

Hvornår

18. november 2020 08:00-08:45

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Søren Malmose

Maia Kahlke Lorentzen

Kort om Maia Kahlke Lorentzen

Rådgiver og specialist i digitale subkulturer hos Cybernauterne, og har skrevet bogen 'Kan Trold Tæmmes' der udkom på Informations Forlag i 2019.

Internettrolde tænker de fleste af os som de der irriterende typer, der taler grimt eller prøve at afspore samtalen på sociale medier.

Men nogen gange er internettroldene organiserede, og de har et klart formål med.

I dette webinar dykker vi ned i eksempler på koordineret trolling med særlig fokus på, hvordan det kan være en udfordring for virksomheder og organisationer.

Vi kommer til at tale om virksomheder, der fik overraskende reaktioner på deres reklamer med progressive budskaber. Organisationer, der bliver blæst omkuld af vrede modreaktioner.
Og en historie om en gruppe journalister, der trollede andre journalister. Det var bare for sjov...Indtil det kørte helt af sporet...

Sidst men ikke mindst, kommer vi ind på, hvordan man som social media manager og almindelig bruger kan forholde sig kritisk og udøve selvforsvar, når troldene angriber.

Det er gratis at deltage, og webinaret er for alle medlemmer af DJ - Medier og kommunikation.

Webinaret udbydes af DJ Kommunikation i samarbejde med DJ. Webinaret er via Zoom, og du skal tilmelde dig for at kunne deltage. Du får deltagerlink sendt dagen før webinaret.