Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Vil du hjælpe os med at lave politik? Odense

Vi vil gerne blive høre DIN mening om os. Hvad kan vi gøre endnu bedre? Og hvad er vigtigt for dig i en fagforening? Kom med til vores fokusgruppe og lad os høre dit svar!

Fokusgrupper, Odense

Piktochart

Hvornår

24. januar 2017 17:00-21:00

Hvor

Hotel Plaza, Østre Stationsvej 24, 5000 Odense C

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Interview

Vores medlemmers hverdag og de tilhørende op- og nedture er det vigtigste, når vi udvikler politik. Lige nu er medie- og kommunikationsbranchen udfordret på flere fronter, og hvis vi skal være en fagforening, som bliver valgt til, så skal vi ikke nøjes med at diskutere fagforeningens struktur og overlevelse, men derimod tage udgangspunkt i medlemmernes hverdag og fremtid.

Vi skal diskutere, hvordan vi bedre kan tage del i kampen for en branche, der lever op til sit demokratiske ideal og sikrer gode løn- og arbejdsvilkår, og det skal vi gøre sammen. Vi ønsker at være kvalificeret af den kontekst, vores medlemmer bevæger sig i, og føre politik, som tager udgangspunkt i deres arbejdshverdag, så vi kan hjælpe til at løse problemerne i arbejdslivet.

Derfor inviterer vi til en snak for, af og mellem medlemmer i DJ Kommunikation!

Praktisk info
Der vil blive afholdt tre fokusgrupper; én i hver af byerne Aarhus, Odense og København. Alle tre fokusgrupper vil have samme form og indhold. Der vil blive serveret eftermiddagskaffe undervejs og efterfølgende aftensmad og drikke. DJK kvitterer med to biografbilletter til hver deltager som tak for hjælpen!