Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Tag med til grænsen og lidt over

DJ Kreds 3 og DJ Kommunikation inviterer til seminar på Hotel Alte Post i Flensburg i dagene 5. og 6. april 2019. Vi sætter fokus på de dansk-tyske relationer. Med gæster fra begge sider af grænsen har vi sammensat et spændende program om kommunikation på tværs af grænsen.

flensborg

Piabay

Hvornår

05. april 2019 15:00
06. april 2019 14:00

Hvor

Hotel Alte Post - Flensburg Vis på kort

Pris

Gratis for medlemmer - bemærk at der et no-show fee på 400kr

Type

Seminar

FREDAG:

Kl. 15-15:45 – Ankomst til hotellet

Kl. 16:00 – Chefredaktørerne Jørgen Møllekær (Flensborg Avis)  og Gwyn Nissen (Der Nordschleswiger) om situationen for  mindretallenes dagblade og journalistikken i grænselandet.

Kl. 17: - Koncerndirektør Karsten Olsen og kommunikationschef, Rikke Clausen,  Fleggaard-koncernen – de fortæller om koncernens kommunikationsstrategi.

Kl.  19:30 – Middag på restaurant Italia

LØRDAG

Kl. 9:30 - Jørgen Popp, medlem af byrådet i Tønder og formand for den tyske landboforening i Danmark og styrelsesformand Udo Jessen, den danske skoleforening for Sydslesvig - Hvad skal vi med mindretallene? Hvad vil der ske, hvis man beslutter at bruge den halve milliard kroner, som mindretallene hvert år modtager, til noget helt andet?

Kl. 11:00 – Dansk-tyske Catja C. Gaebel og tv-journalist Maria Thuesen – Hvad sker der i Tyskland efter Angela Merkel?

Kl. 13:00 – Frokost på restaurant Hafenkrug

Herefter siger vi tak for et par gode og udbytterige dage. Hvis du kunne tænke dig at deltage, så tilmeld dig senest mandag den 25. marts 2019. 

OBS!!!  Du vil blive afkrævet 400 kroner i gebyr (NO SHOW FEE), hvis du undlader at give besked ved afbud!!! Vi skal helst have dit afbud senest dagen før.