Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Styrk dit personlige brand på Likedin

Er du på udkig efter et nyt job, leder efter potentielle kunder eller måske bare er i tvivl om, hvordan du får værdi ud af de flere hundrede kontakter, du allerede har på LinkedIn. Kom med DJ Kommunikation og Kreds Fyn til foredrag med LinkedIn ekspert Morten Vium.

Hvornår

07. november 2017 18:00-20:00

Hvor

Fyens Stiftstidende, MedieLab - Banegårdspladsen, 5100 Odense C Vis på kort

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Foredrag

Morten Virum

Kom med DJ Kommunikation og Kreds Fyn til foredrag med LinkedIn ekspert Morten Vium

Er du i tvivl om, hvordan din kommende arbejdsgiver kan finde dig på LinkedIn, eller hvordan du holder styr på dine professionelle kontakter på Danmarks største professionelle netværk. Så invester to timer af din tid tirsdag den 7. november fra klokken 18.00 til 20.00, hvor Kreds Fyn holder foredrag med LinkedIn-ekspert Morten Vium.

Morten Vium kommer med kufferten fuld af tips og tricks til, hvordan du kan styrke dit personlige brand med en professionel profil på LindkedIn.

- Min grundlæggende tilgang til de sociale medier handler om at skabe og styrke relationer ved at give værdi til andre. Ved at dele viden, erfaringer og holdninger beriger vi hinandens tilværelse og bygger et navn og et netværk for os selv, fortæller Morten Vium.

Foredraget henvender sig til dig, der er på udkig efter et nyt job, leder efter potentielle kunder eller måske bare er i tvivl om, hvordan du får værdi ud af de flere hundrede kontakter, du allerede har på LinkedIn.

 

Kreds Fyn er vært for en sandwich

_______________________________________________________________

Sted: Fyens Stiftstidende, MedieLab

Tid: 7. november 2017 klokken 18.00-20.00.

Tilmelding: Peammitz@gmail.com