Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Neuromarketing: Sådan kommunikerer du til hjernen

Anita Lykke Klausen, som er Social Media Manager hos Bolius og neuromarketingstrateg i sin egen virksomhed, anitaxcph, kommer og holder oplæg om neuromarketing.

Neuromarketing, Anita Lykke Klausen, Lucinda Jagd Birk

Lucinda Birk

Hvornår

05. januar 2017 17:00-18:30

Hvor

Fiskergade 41, 8000 Aarhus

Pris

Gratis og kun for medlemmer

Type

Oplæg

Ved du, hvorfor søde hundehvalpe fremtvinger en 'århh'-reaktion i hjernen. Dét gør Anita Lykke Klausen, og den viden, vil hun gerne dele med os. Kommunikation kan meget. God kommunikation sætter følelserne i gang hos modtageren; alt fra glæde, sorg og fortvivlelse til magtløshed, respekt og provokation. Uanset hvilken følelse du går efter i din kommunikation, er kilden den samme: Alle følelser bliver skabt i hjernen.

Det er lidt ligesom kommandovejene på dit tastatur: Du ved, hvilken kombination der skal til for at fremtvinge en bestemt handling. Hjernen fungerer på samme måde, så jo flere af hjernens kombinationer du kender, desto nemmere kan du fremtvinge en bestemt følelse hos modtageren. Anita Lykke Klausen vil indvie dig i nogle af de bedste kommandoveje. Hun giver et indblik i, hvordan hjernen reagerer på kommunikation, forklarer hvorfor og giver nogle knivskarpe tips til din kommunikation. Arrangementet er for medlemmer og det er gratis.

OBS! Arrangementet er kun for medlemmer af Dansk Journalistforbund!

Vel mødt!