Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Morgenboost: Trolling, hadekampagner og afsporing på nettet

Kom til morgenboost d. 4. september kl. 8 og hør Katrine Emme Thielke fortælle om sin nye bog om internettrolde og troldeadfærd fra a-z!

kaffe

melnyk

Hvornår

04. september 2019 08:00-08:45

Hvor

Gammel Strand 44

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Morgenboost

Katrine Emme Thielke er ekspert i sociale medier og digitale processer. Hun er cand.mag. i Informationsvidenskab, ekstern lektor og underviser på DMJX og har sammen med Maia Kahlke Lorentzen og Nana Dall netop udgivet bogen: Kan trold tæmmes?

Første onsdag i måneden inviterer DJ Kommunikation til 30 min. morgenboost om et aktuelt emne. Vi sørger for kaffe og croissanter, og så kommer der ved hvert møde en oplægsholder og fortæller 30 minutter om et relevant emne.

Tilmelding på https://www.fritilmeld.dk/morgenboost

Omtale af bogen fra information.dk:

Når nogen siger internettrold, tænker du måske, at der er tale om et moralsk afsporet kældermenneske. Men det er en misforståelse. ’Trolling’ er blevet et fænomen, der ikke længere er isoleret til online-subkulturer, men er udbredte taktikker som kan være alt fra satirisk fjol, aktivistiske afsporinger af debatter på sociale medier til hadekampagner, trusler og cyberstalking. Og de fleste af os, deltager i det. Troldene er med andre ord os selv. 

Kan trold tæmmes? analyserer troldeadfærd fra a til z og graver sig ned i ytringsfrihedens digitale dilemma: for hvad stiller man op, når den enes ytringsfrihed fører til intimidering og ekskludering af den anden? Hvordan skal vi forstå troldeadfærd, og hvad gør vi ved det, når adfærden truer den demokratiske samtale? 

https://butik.information.dk/products/kan-trold-taemmes