Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Morgenboost: I maskinrummet - Indflydelse på Christiansborg

Kom til morgenboost den 4. december kl. 8 og hør, hvordan man som virksomhed eller organisation kan påvirke beslutningerne på Christiansborg. DJ Kommunikation sørger for kaffe og croissanter. Oplægget tager 30 minutter.

kaffe

melnyk

Hvornår

04. december 2019 08:00-08:45

Hvor

Dansk Journalistforbund/ AJKS - Gammel Strand 44

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Morgenboost

Hvordan får man indflydelse Christiansborg?

Svaret på det spørgsmål er eftertragtet og netop det, som denne morgens oplægsholder Jacob Blomgren hjælper organisationer og virksomheder med at svare på. Han har tidligere været chef for det for Det Radikale Venstres politisk-økonomiske afdeling samt rådgiver for Morten Østergaard. I en årrække var han med til at støbe kuglerne til De Radikales økonomiske politik og var derfor en af ganske få embedsmænd, der var med i det berømte ’sorte tårn’, da Thornings-regeringens regeringsgrundlag blev til. 

I dag arbejder Jacob Blomgren som Public Affairs Director hos bureauet Rud Pedersen. Her benytter han sin erfaring og sit netværk, når han rådgiver sine kunder i at få netop deres agenda øverst på den politiske dagsorden. Kom til morgenboost og hør ham fortælle om, hvordan man får indflydelse bag Christiansborgs mure.