Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Hvad skal du lave, når AI tager ordet?

mand og robot

Andrei Krauchuk

Hvornår

15. november 2018 17:00-20:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 46

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Fyraftensmøde

AI eller kunstig intelligens er tidens buzzword. AI trænger frem overalt og ind i stadig flere produkter og processer. Det sker også på redaktionerne,  i marketing og i kommunikationsafdelingerne. Men hvad er AI helt konkret? Kommer den og tager dit job? Hvad kan du gøre, for at AI bliver din nye bedste kollega?

IBMs Innovationschef i Danmark, Anders Quitzau, vil forsøge at afmystificere AI på dette fyraftensmøde. Du vil få konkrete eksempler på anvendelse af AI i dagens virkelighed og den nærmeste fremtid, heriblandt IBMs egen Watson. Efter hans meget konkrete oplæg vil der være spørgetid og fri debat, så alle kan få svar på deres spørgsmål.

Du får masser af aktuelle og relevante eksempler, blandt andet på genererede nyheder, TV/video, marketing og kommunikation, og Anders Quitzau kommer ind på AI bias og etikken i den forbindelse. Også fake news og deep fake er på dagsordenen.

Læs mere om Anders Quitzau: https://www.linkedin.com/in/andersquitzau/

Læs nyt om Watson: https://uk.pcmag.com/tableau-desktop/117625/news/ibm-releases-pretrained-watson-ai-tools-in-several-industrie

Tilmelding er nødvendig. Arrangementet er kun for medlemmer.