Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Forandring indefra: Når kommunikationsfolk faciliterer

Hvad er facilitering, og hvad kan du bruge det til? Kom med og hør om do’s & don’ts i facilitering, når vi inviterer facilitator Charlotte Ditløv Jensen til at dele ud af sine erfaringer, så du enten kan komme i gang eller lære mere.

Facilitering

Lev Dolgachov Facilitering

Hvornår

27. februar 2018 17:15-19:15

Hvor

Gammel Strand 50 - 1202

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Gåhjemmøde

Facilitering er en fremstormende praksis for rigtig mange kommunikationsfolk i disse år.

Det sker udfra en stigende erkendelse af nødvendigheden af at ‘samskabe’ med kunder, borgere og slutbrugere i både private og offentlige organisationer, for at sikre gode, effektive ydelser.

Der findes mange avancerede teknikker, modeller og forskningsprojekter, der stræber efter at definere, hvad samskabelse er, hvad det kan og skal bruges til, uddrage og omsætte de bedste erfaringer til læring. Og i hverdagen er kommunikationsfolk blandt de første til at blive inddraget i dette arbejde.

Men udfordringen er til at tage at føle på, for hvad er det præcis kommunikationsfolk skal gøre anderledes og mere af i fremtiden?

Uanset teknik, model eller metode for samskabelse, så skal alle processerne faciliteres på et eller andet niveau. Og her kan kommunikatører gøre en stor forskel i understøttelsen af det strategiske arbejde.

Kom med tirsdag den 27. februar - hvor vi har inviteret en af Danmarks skarpeste facilitatorer Charlotte Ditløv Jensen til at fortælle mere om facilitering. Det sker i vores lokaler på Gammel Strand 50 i København kl. 17.15- 19.15

Kommunikationsfolk vil i fremtiden facilitere mere end nogensinde og det er oplagt at spørge til, hvad ‘facilitering’ så er for en praksis for kommunikationsfolk og hvordan man gør det bedst.

Svaret på dette spørgsmål berører kernen i vores arbejde som kommunikationsfolk med at producere og rådgive om kommunikation til både kolleger og ledere.
Facilitering ligger i meget naturlig forlængelse af dette arbejde.

Dygtig facilitering af processer kræver nemlig både nye værktøjer og modeller, men også en forandring indefra for kommunikationsfolk.

En forandring, som dog har meget stort potentiale til at styrke kommunikatørens rolle og involvering i organisationens strategiske processer. 

På dette gåhjemmøde får du en grundlæggende forståelse af:

  • Hvad facilitering er.
  • Hvad du kan bruge det til.
  • Anbefalinger til, hvordan du kommer igang, hvis du ikke allerede er i gang
  • Anbefalinger til, hvordan du kan styrke din praksis som facilitator, hvis du har gjort dig dine første erfaringer.
  • Indsigt i hvilke faldgruber der kan være forbundet med at give sig til at facilitere og hvordan du undgår dem.

Mere om Charlotte Ditløv Jensen

Charlotte er en af Danmarks få internationalt certificerede facilitatorer og har 15 års erfaring som både intern og ekstern konsulent. Charlotte har især arbejdet med og i projektgrupper, med rådgivning og eksekvering af interessentanalyser og -strategi, kampagne- og kommunikationsplanlægning og proceskonsultation til projektgrupper, fra både offentlige og private organisationer.

Læs mere om Charlotte og hendes arbejde her http://www.fremadsammen.dk/charlotte-ditloev-jensen/

Vi glæder os til at se dig