Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Ekstraordinær generalforsamling - DJ Kommunikation

DJ Kommunikation holder ekstraordinær generalforsamling søndag den 23 april 2017.

DJ Kommunikation inviterer til ekstraordinær generalforsamling

Hvornår

23. april 2017 13:00-15:00

Hvor

Comwell Kolding - Skovbrynet 1 6000 Kolding

Pris

Det er gratis at deltage, men med et no-show-fee på kr. 100,-

Type

Ekstraordinær generalforsamling

DJ Kommunikation inviterer på frokost og ekstraordinær generalforsamling.

Generalforsamlingen afholdes søndag den 23. april klokken 13.00 i forbindelse med afholdelse af Dansk Journalistforbunds delegeretmøde på Comwell Kolding - Skovbrynet 1 – 6000 Kolding.

DJ Kommunikation vil her være vært for en frokost til de fremmødte.

På den ordinære generalforsamling, blev der valgt formand, to bestyrelsesmedlemmer samt en suppleant. Det betyder, at der skal vælges op til fire bestyrelsesmedlemmer samt et antal suppleanter.

Formålet med den ekstraordinære generalforsamling er, at få besat de ledige pladser i bestyrelsen samt ændret på specialgruppens vedtægter, så det fremover ikke er et krav, at bestyrelsen består af seks medlemmer plus en formand.

Dagsorden

  • Valg af dirigent og referent 
  • Velkomst ved formanden
  • Forslag om vedtægtsændring (Se nederst i nyhedsbrevet
  • Valg til bestyrelse og suppleanter
  • Eventuelt 

Alle medlemmer er velkomne. Man behøver ikke at være delegeret for at deltage i generalforsamlingen. Du skal dog være O-medlem for at kunne stille op til bestyrelsen.

Du kan blive valgt ind i bestyrelsen ved at stille op på selve generalforsamlingen eller ved at sende en fuldmagt til formanden inden generalforsamlingen. (perroholt@gmail.com)

Ønsker du at stille op til bestyrelsen, men har du ikke mulighed for at deltage på generalforsamlingen, er du velkommen til at sende en mail med en kort præsentation samt en fuldmagt til formanden.

Det er gratis at deltage i generalforsamlingen, og DJ Kommunikation refunderer transportudgifter for alle medlemmer, der bor uden for Region Syddanmark, svarende til billigste offentlige transport.

Tilmeldingsfrist er den 20. April 2017, hvis du ønsker at deltage i frokosten.