Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Adfærdspsykologi i kommunikationsarbejdet / Aarhus (VENTELISTE)

Kom med når DJ Kommunikation og Kreds 4 inviterer til halvanden times undervisning, når Jakob Rachmanski giver os en introduktion til adfærdspsykologi og konkret indføring i, hvordan det kan indgå i din værktøjskasse som presse- og kommunikationsrådgiver etc.

jakob

Jakob Rachmanski

Hvornår

06. november 2019 17:00-19:00

Hvor

Folkestedet - Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C

Pris

Gratis for medlemmer

Hver dag står vi over for små og store beslutninger om hvad vi vil gøre, hvordan vi vil handle, hvad vi vil spise osv. osv. Men hvad er det egentlig, der gør, at vi fravælger den ene mulighed og tilvælger en anden? Det kan adfærdspsykologien fortælle os mere om. Adfærdsindsigter kan nemlig hjælpe os med at forstå, hvordan mennesker tænker, oplever og foretager valg. Gennem viden om hvordan mennesker i virkeligheden bearbejder information, symboler og billeder i omgivelserne, kombineret med psykologisk funderet viden om, hvad der får modtageren til at handle på dit budskab, kan du udvikle og tilpasse kommunikation, kampagne og markedsføring, så den påvirker din målgruppes adfærdsmønstre. 

Kom med til halvanden times undervisning, når Jakob Rachmanski giver os en introduktion til adfærdspsykologi og konkret indføring i, hvordan det kan indgå i din værktøjskasse som presse- og kommunikationsrådgiver etc.  
 
Hør blandt andet:  
- Hvordan du kan bruge adfærdspsykologiske elementer til at skabe effektive kampagner 
- Øge dine målgruppers motivation 
- Fjerne målgruppers mentale barrierer 
- Arbejde med sociale triggers og priming 

Jakob Rachmanski er uddannet cand.mag. i filosofi er specialist i forbrugeradfærd. Jakob har skrevet bogen ”Adfærdspsykologi i markedsføringen”. 

Arrangementet er lavet i samarbejde mellem DJ Kommunikation og Kreds 4.

Tilmelding er nødvendig.

DA DER IKKE ER FLERE LEDIGE PLADSER ER DER OPRETTET EN VENTELISTE. Send en mail til djkommunikation.student@gmail.com for at blive tilmeldt denne.