Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

5 gode råd til bedre video content

Video er fremtidens kommunikationskanal

Hvornår

03. marts 2022 16:00-17:30

Hvor

Online

Type

Webinar

Vi hører det hele tiden. Men for nogle af os er det en udfordring at flytte os fra tekst til levende billeder. Så hvordan kommer du i gang? Eller hvis du er i gang - hvordan kan du så - med enkle greb - producere bedre content mere effektivt?

Anders Graver er underviser på Kort- & Dokumentar Filmskolen. Anders har desuden Humbug film, som har produceret til fra Københavns Universitet til Danida og Holbæk Kommune. 

Christina Hove har trådt sine barnesko i kommunikation, strategi og forandringsledelse i bl.a. Haldor Topsøe og DSV og er nu leder af Kort- & Dokumentar Filmskolen. Tilsammen har Anders og Christina både det filmisk fortællende og det corporate kommunikereden indspark, der kan rykke dit content.

Indhold

Fem gode råd om:

  • Fortællingen - uanset om du skal producere 20 sekunder, 10 minutter eller noget midt imellem, så skal din film have en fortælling, som driver den frem. Hvordan finder du den?
  • Optagelserne: Du har ofte ét take - så hvordan får du optagelser med hjem, som du ved, at du kan bruge - både i forhold til indhold og kvalitet?
  • Lyden: Den kan måske renses, men det er nemmere at få den gode kvalitet med hjem fra starten. Hvordan gør du det?
  • Klipningen er jo en kunst i sig selv, og 1 frame her og 1 frame der kan gøre den store forskel. Så hvad skal du være opmærksom på?
  • Effektiv filmproduktion: det kan tage tid at lave film. Men som med alt andet tæller tiden, så hør om hvordan du kan planlægge din film- og contentproduktion, så den bliver mere effektiv.

Webinaret er for medlemmer af DJ.