Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Du kan få indflydelse – bliv en del af bestyrelsen

I bestyrelsen i DJ Kommunikation får du mulighed for at arbejde med de emner, du interesserer dig for. Kommunikatørerne udgør en stor og vigtig medlemsgruppe i Dansk Journalistforbund, og vores mål er, at Dansk Journalistforbund - Medier og Kommunikation er den bedst mulige fagforening for vores ca. 3.400 medlemmer.

I bestyrelsen repræsenterer vi mange forskellige grene af kommunikationsbranchen, men fælles for os er, at vi vil gøre en forskel.

Vi har gang flere forskellige indsatser, men hvis der er et særligt emne, du brænder for, kan du arbejde med det.

Det kan eksempelvis være:

  • Skabe webinarer og events med forskellige kommunikationsemner
  • Være med til at afdække mulighederne for netværk for kommunikatører i forbundet
  • Strategisk arbejde for at få bedre vilkår for kommunikatører i branchen
  • Være med til at sætte fokus på kommunikatører i DJ
  • Arbejde for at øge antallet af kommunikationspraktikstillinger under praktikantaftalen
  • … eller noget vi helt andet, som er vigtigt for dig!

Uanset om du er ny i branchen, arbejdssøgende eller har mange års kendskab til medier og kommunikation, er der en plads til dig i bestyrelsen. Vi har en stærk stemme i dansk journalistforbund og sørger for at gøre os gældende der, hvor vi kan gøre en positiv forskel for vores medlemmer. Hos os får du en god mulighed for at udvide dit netværk i mediebranchen.

Lidt om bestyrelsen
Vi mødes cirka 11 gange om året, hvor omtrent halvdelen af møderne foregår online og resten primært i København uden for regulær arbejdstid. Hvis du er bosat længere væk fra mødelokationen, får du naturligvis transportudgifterne dækket.

To gange om året holder vi seminar, hvor vi tager en hel dag ud af kalenderen for at diskutere aktuelle emner og strategisk arbejde fremadrettet. Vi planlægger mødedagene på første bestyrelsesmøde, så det bedst muligt passer ind i alles kalender.

Derudover deltager vi også i forskellige arrangementer internt og eksternt i DJ. Det kan være KOM24, Fagligt Stævne, Fagfestival og delegeretmøde.

Hvordan stiller jeg op?
Du stiller op ved at skrive dig på kandidatlisten på generalforsamlingen. Når vi kommer til punktet på dagsorden med valg, vil du få mulighed for kort at fortælle om dig selv, og hvorfor man skal stemme på dig. 

Har du ikke mulighed for at deltage, kan du sende din motivation til formanden. Så vil den blive fremlagt på dagen. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk