Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Travlt forår for pressefotografer

Årets Pressefoto, 100års jubilæum, en mammut bogudgivelse om dansk pressefotografi og to fotoudstillinger, tegner profil på det stof, der omsætter verden omkring os i nyhedsbilleder

8. januar 2012 kl. 20.00 dansk tid, er det slut med at uploade billeder til Årets Pressefoto. Forventningen er i omegnene af 3000 billeder, der skal dyste om en lang række priser

100 år  den 17. februar
Og så er  det PF jubilæums år den 17. februar. 100 året markers med  en markeres med udgivelsen af et mammut værk der vil  tegne billedet af 100 års dansk pressefotografi. Fra de første små illustrationer på store teksttunge avissider til nutidens massive anvendelse af fotografi som den på en gang nemme, stærk og enkel måde universelt at fortælle historien på.

Jubilæet den 17.februar, markers  først med reception og bogudgivelse kl. 14.00-16.00 i Arbejdermuseet og senere fest på Vega i København fra kl. 18.30.

2. marts, prisuddeling til Årets Pressefotograf - og mange andre 
Den Sorte Diamant på Det Kongelige Bibliotek danner den 2.marts kl. 13.00 rammen om regne af priser og hædre til de PF medlemmer juryerne har udpeget i konkurrencens 15  kategorier.
Om aftnen er der traditionen tro åbningsfest for udstillingen med konkurrencens billeder. Se kategorier og juryer her 

Jubilæumsudstilling i maj og Copenhagen Photo Festival i juni
Derudover åbner en stor jubilæumsudstilling i midten af maj  med baggrund i jubilæumsbogen og PF deltager i juni som en del af Copenhagen Photo Festival.

Kommentarer